ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

NIGHTWALKING με το Νικο Δουλο, νυχτα στην πολη, Ουτρεχτη 17 Μαρτιου

NIGHTWALKING on Hellas Pindakaas…

Αποχωρώντας βήμα βήμα από το στούντιο με τον καλό φίλο και συνεργάτη της εκπομπής Νίκο Δούλο, που βρέθηκε στο Hellas Pindakaas για να μοιραστεί ραδιοφωνικά μαζι μας την ιδιαίτερη ματιά ενός NIGHTWALKER.

 

Τη νύχτα η πόλη παίρνει σάρκα και οστά, και σε τραβάει από το χέρι σε μια περιπλάνηση στους ονειρικούς της δρόμους, που είναι γεμάτοι στιγμές απόλυτης αφύπνισης και εικόνες που σε βοηθούν να δεις καθαρά το πριν, το τώρα και το μετά – το δικό σου και το δικό της.

Περπατάμε καθημερινά, από τις πρώτες ώρες, και το παίρνουμε ως δεδομένο, αφομοιώνουμε ελάχιστα από όσα συμβαίνουν γύρω μας, και σιγά σιγά βραδιάζει και οι ρυθμοί χαλαρώνουν, η πόλη αλλάζει, μας αγκαλιάζει, ζούμε στιγμές σε τυχαίες γωνιές της, και ανταλλάσσουμε με τους δρόμους της παλιές και νέες μνήμες.

 

Ακούστε την εκπομπή από εδώ.

 

Οι NIGHTWALKERS βιώνουν κάθε τους βήμα διαδραστικά με το περιβάλλον κι αφήνουν το σκοτάδι της πόλης να φωτίσει την εμπειρία της στιγμής. Ελάτε να διαβάσουμε την πόλη ξανά παρέα με τους NIGHTWALKERS.

 

12822934_10153489793061342_220835367_o

 

Οι NIGHTWALKERS περπατούν για να εκφραστούν καλλιτεχνικά και να ακονίσουν τις αισθήσεις τους.
Οι NIGHTWALKERS περπατούν τη νύχτα, γιατί δεν υπάρχει πιο δημιουργικό φόντο για τη φαντασία.
Οι NIGHTWALKERS περπατούν τη νύχτα στην πόλη για να έρθουν σε επαφή κι αλληλεπίδραση με εικόνες και στιγμές του αστικού τοπίου.

Γνωρίζοντας το περιβάλλον καλύτερα, εμπλουτίζουν τη ματιά τους με όσα τους προσφέρει η νυχτερινή περιπλάνηση στους δρόμους της πόλης και βιώνουν την γνώση για το τί μπορεί να αλλάξει ή να γίνει διαφορετικά, στην προσπάθεια τους να δώσουν και μία πρόταση για το μέλλον.

Ακολουθήστε τους στο επόμενο NIGHTWALK που θα γίνει στις 17 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ στην περιοχή Wekrspoorkwartier στην Ουτρέχτη. Μέχρι τότε, ακούστε τον εμπνευστή του προγράμματος Νίκο Δούλο να σχολιάζει την συμβίωση βήματος και σκέψης – παράστασης και πραγματικότητας – ιδεατού και αισθητού, που συμβαίνει όταν περπατάμε βραδυνές ώρες στην πόλη παρέα με τους NIGHTWALKERS.

 

 

Το επόμενο NIGHTWALKERS θα περπατησει το βράδυ της 17ης Μαρτίου στην περιοχή Wekrspoorkwartier στην Ουτρέχτη.

Πληροφορίες στις σελίδες:

www.facebook.com/events/1669976883241426/

nightwalkersexpodium.tumblr.com/

expodium.nl/

expodium.nl/index.php?/so-far/nightwalkers/

www.facebook.com/UnmakingTheNetherlands/?fref=ts

unmakingthenetherlands.nl/

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*