ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

«2πR» & Traditional Greek Fest 18 Μαρτιου, Αμστερνταμ – Εκδηλωση αλληλεγγυης για τους προσφυγες

Με τη Μαρίζα, τον Χρήστο και τη Νατάσσα μετά την εκπομπή!

 

Ο Χρήστος Πάστρας & η Νατάσσα Πασχαλιά μιλούν για «2πR» & Traditional Greek Fest (18 Μαρτίου, Άμστερνταμ) – Ακούστε ON DEMAND από εδώ!

Τα δύο μέλη της ομάδας ελληνικών παραδοσιακών χορών 2πR επανήλθαν στο Hellas Pindakaas και «έσυραν το χορό» σε μία συζήτηση για την ομάδα τους, τη σχέση Ολλανδών με την ελληνική παράδοση και τα μελλοντικά τους σχέδια για παραστάσεις, εκδηλώσεις και ένα μεγαλοπρεπές ελληνικό Πάσχα. Ενώ μιλήσαμε εκτενώς και για τη μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση που θα γίνει στις 18 Μαρτίου στο Club Lite του Άμστερνταμ – τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα.

 

 

Λεπτομέριες για την εκδήλωση εδώ παρακάτω:

Με χαρά σας προσκαλούμε στην πολυαναμενόμενη μουσικοχορευτική εκδήλωση του 2πR – Greek Dances Amsterdam. Την Παρασκευή, 18 Μαρτίου είστε όλοι καλεσμένοι να μοιραστείτε μαζί μας ένα χορό και μουσική από τον τόπο μας.

Η εκδήλωση εχει διπλό σκοπό. Να προσφέρει όλα τα κέρδη στο Stichting Bootvluchteling, την οργάνωση που δρα στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες. Και, φυσικά, να προσφέρει στον κόσμο την ευκαιρία να διασκεδάσει με παραδοσιακή μουσική, σκοπούς και χορούς από όλη την Ελλάδα.

Τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί, με χρόνια πορείας στην Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, θα μας ταξιδέψουν σε όλες τις περιοχές και τους χορούς της πατρίδας μας όπως Κυκλάδες, Ικαρία, Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη.

Μαζί μας οι Θοδωρής Τασούλας (κλαρίνο), Γιάννης Παυλόπουλος (Βιολί και Φωνή), Ανδρέας Παπάς (Κρουστά) και Κωνσταντίνος Μήτσιος (Λαούτο).

Είσοδος:
– Online προπώληση: €12 (€13.16 μετά από προμήθεια συναλλαγής)
– Στη πόρτα: €15

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας σε αυτό το wall ή στην ιστοσελίδα Facebook 2πR Greek Dances Amsterdam / Παραδοσιακοί Χοροί Άμστερνταμ

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά