ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Tsipuro And The Potes LIVE – Ζωντανή μουσική με τους Χριστίνα, Κωνσταντίνο, Πάνο και Ρικ!

?

Το στούντιό μας πραγματικά δε θα μπορούσε να είναι πιο γεμάτο. Είχαμε στη συντροφιά μας μία παρέα μουσικών, τέσσερις για την ακρίβεια, τον Κωνσταντίνο στο λαούτο, τον Πάνο στην κιθάρα, τη Χριστίνα στα φωνητικά και τον Ρικ στο τουμπερλέκι, οι οποίοι μας έπαιξαν τέσσερα κομμάτια ζωντανά και φυσικά, μας ξεσήκωσαν.

 

Απολαύστε τους από αυτό το λινκ.

 

?

 

Το σχήμα εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο Rhodos Cellar στην Ουτρέχτη, με το όνομα Tsipuro and the Potes. Απόψε Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η εμφάνισή τους για το μήνα Νοέμβριο. Αν τέσσερα κομμάτια δεν σας ήταν αρκετά, μην τη χάσετε γιατί η αλήθεια είναι πως οι μουσικές τους, όπως και το όνομά τους είναι μεθυστικές.

 

?

Είναι εντυπωσιακό πως σ᾽αυτές τις ελληνικές βραδιές που διοργανώνουν οι Tsipuro and the Potes δεν υπάρχουν μουσικά όρια. Το ρεπερτόριο τους είναι μεγάλο και καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις διαθέσεις, αλλά πάνω απ᾽όλα εκφράζει τους ίδιους. Περιλαμβάνει παραδοσιακά, ρεμπέτικα, έντεχνα και trash 90’s. Απ᾽ότι μας εξομολογήθηκαν όμως και οι ίδιοι, όταν έρχεται η ώρα των νησιώτικων η βραδιά απογειώνεται.Στόχος του σχήματος είναι ο κόσμος να περάσει καλά και να ξεδώσει. Τα στοιχεία πρόζας που έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους έρχονται να ενισχύσουν αυτό το αίσθημα και να προσφέρουν γέλιο και αξέχαστες εμπειρίες στους παρευρισκομένους.

Τα παιδιά σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν αυτές τις ελληνικές βραδιές και σε άλλες πόλεις σύντομα. Προς το παρόν όμως απολαύστε τους από αυτό το λινκ.

20151120_220629

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο Facebook.

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά