ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το κεντρο ελληνικου πολιτισμου «Λατω» & ο συλλογος Νεραϊδα – Με την Κατερινα & τον Βασιλη

Με την Κατερίνα Ζαχαρή και τον Βασίλη μετά την εκπομπή!

 

Το κέντρο ελληνικού πολιτισμού «Λατώ» και η κοινή πορεία με το σύλλογο Νεράιδα  – Ακούστε ON DEMAND από αυτό το λινκ!

 

Είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε την Κατερίνα και το Βασίλη στο στούντιο του Hellas Pindakaas. Μας τα είπαν όλα! Πως ένας έρωτας μπορεί να μας ταξιδέψει μέχρι την Ολλανδία, πως να κρατάμε ζωντανή την παράδοσή του τόπου μας, πως βλέπουν οι ξένοι την Ελλάδα και τον πολιτισμό της και πως οφείλουμε  τελικά να ξεφύγουμε απο την στερεοτυπική ματιά που ταυτίζει την Ελλάδα μόνο με τον ζορμπά, το  τζατζικί και το μουσακά. Το σλόγκαν της βραδιάς: Μαζί μπορούμε καλύτερα. Δεν είναι δύο άνθρωποι που απλώς συνεργάζονται παραδίδοντας μαθήματα γλώσσας και χορού, αλλά εμπλέκονται και οι δυο τους σε πληθώρα δραστηριοτήτων και το κάνουν με την ψυχή τους. Εμείς τους ευχαριστούμε για την όμορφη κουβέντα μας και ελπίζουμε να ξανανταμώσουμε σύντομα. Μία εκπομπή που σίγουρα αφορά όλες τις ηλικίες και που αξίζει ν᾽ακούσετε ή και να ξανακούσετε.

Η ιστοσελίδα του κέντρου Λατώ.

Η θετική τους αύρα και η αγάπη τους για την Ελλάδα μας ταξίδεψαν για ακόμη μία φορά στα μονοπάτια του πολιτισμού μας, της γλώσσας και της παράδοσής μας. Λατώ και Νεράιδα, Νεράιδα και Λατώ. ῞Μαζί μπορούμε καλύτερα῞ μας είπαν και συμφωνούμε, γιατί όλοι μας λίγο πολύ βάζουμε το λιθαράκι μας για να κρατήσουμε ζωντανή, ακόμα και εδώ στην Ολλανδία, την ελληνική φλόγα που υπάρχει μέσα μας, ο καθένας με το δικό του τρόπο και μέσα. Ελπίζουμε να το καταφέρνουμε κιόλας.

Το σίγουρο είναι ότι η Κατερίνα και ο Βασίλης είναι δύο άνθρωποι δραστήριοι και δοτικοί. Και γι᾽αυτόν ακριβώς το λόγο έχουμε να περιμένουμε πολλά από αυτούς. Ακούστε την εκπομπή και απολαύστε την ευχάριστη συντροφιά τους για μία ώρα και θα σας λύσουν όλες τις απορίες οι ίδιοι.

 

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*