ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Talk Radio με τον προεδρο της Ομοσπονδιας Ελληνικων Κοινοτητων Ολλανδιας κ. Κερασαβοπουλο

Κεντρικός καλεσμένος στο στούντιο 4 του Salto/Wereld FM ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ολλανδίας κύριος Παύλος Κερασαβόπουλος.

 

Ακούστε την εκπομπή εδώ.

 

Ο κύριος Κερασαβόπουλος είναι δραστήριος και ακούραστος, τόσο στο διαδίκτυο με τις χρήσιμες και έγκυρες πληροφορίες που μας παρέχει τακτικά, όσο και στην ζωή εκτός διαδικτύου, με την οργάνωση εκδηλώσεων και τη συμμετοχή του σε δράσεις που αφορούν τον Ελληνισμό της Ολλανδίας. Μιλήσαμε με τον «βετεράνο» κύριο Παύλο για τον ίδιο και τη ζωή του εδώ, για την ελληνική ραδιοφωνική εκπομπή που έβγαινε με τη συμβολή του δυο δεκαετίες πριν από το Ρότερνταμ, για την ελληνική κοινότητα στην Ολλανδία αλλά και γενικότερα την ελληνική διασπορά, για την ομοσπονδία στην οποία προεδρεύει αλλά και το κύμα νέων Ελλήνων μεταναστών και expats που έρχονται μαζικά πλέον και σε αυτή τη χώρα.

Παράλληλα ακούσαμε και μερικά τραγούδια του Σάκη Μπουλά. R.I.P φίλε Σάκη…

(Things I did notice: Ο κύριος Παύλος ήταν χείμαρρος. Τα θέματα που θίξαμε πολλά. Πληθώρα οι χρησιμότατες πληροφορίες που μας έδωσε και οι αναμνήσεις που μοιράστηκε μαζί μας. Δεχτήκαμε πολλές ερωτήσεις και σχόλια και από το κοινό. Ο χρόνο δεν μας έφτασε για να επεκταθούμε σε όλα τα θέματα που αναδείχτηκαν. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν ζωντανά στην εκπομπή και στη συζήτηση που κάναμε με τον κύριο Παύλο!)

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά