ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

2πR – ελληνικοι παραδοσιακοι χοροι στο Αμστερνταμ- με τον Χρηστο, τη Νατασσα & τον Αρισταρχο

Με τον Χρήστο, τη Νατάσσα, τον Αρίσταρχο και τη Βάλια μετά την εκπομπή! Το πηγαίο ταλέντο τους, το πάθος τους και το μεράκι με το οποίο διδάσκουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς βρήκε το φυσικό του χώρο και στο ραδιόφωνο – Χρήστος, Νατάσσα και Αρίσταρχος μας μίλησαν για όλα, με τρομερή άνεση και ζωντάνια… το μόνο που μένει είναι να τους δούμε εν δράσει στα μαθήματα της ομάδας 2πR που γίνονται κάθε Κυριακή στο Άμστερνταμ. Ας αρχίσουν οι χοροι λοιπόν…. τους ευχαριστω και τους περιμένω σε μια επόμενη εκπομπή να πουμε ολα οσα δεν προλάβαμε να καλύψουμε απόψε – και άλλα πολλά! Αβάντι μαέστρο!

 

Aκούστε την εκπομπή εδώ.

 

Eίχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο στούντιο του Hellas Pindakaas τρία μέλη των 2πR, της ομάδας ελληνικών παραδοσιακών χορών του Άμστερνταμ. Η εντύπωσή μας; Είναι ένα εκπληκτικό παρεάκι που πραγματικά αγαπούν και κρατούν ζωντανή την ελληνική παράδοση ακόμα και στην Ολλανδία. Άνθρωποι νέοι, που μπορεί να άφησαν πίσω τους την Ελλάδα και να αναζήτησαν την τύχη τους σε μία άλλη χώρα, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, η αγάπη τους για την Ελλάδα και τις παραδόσεις της όμως διατηρείται αμείωτη και στην καρδιά αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Κάθε Κυριακή, πιστοί στο ραντεβού τους, φορούν τ᾽αθλητικά και την καλύτερη διάθεσή τους και για μιάμιση ώρα χορεύουν ασταμάτητα στήνοντας το δικό τους μικρό, εβδομαδιαίο, ελληνικό πανηγύρι. Δεν είναι απλά συγχορευτές αλλά μια οικογένεια όπως μας είπαν, που μέσα από το χορό μοιράζονται εμπειρίες και συναισθήματα.Φυσικά η πόρτα τους είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και καταγωγής.

Σας έχουμε πείσει σχεδόν; Τότε λοιπόν, ακούστε την εκπομπή για να γνωρίσετε τους 2πR αλλά και να μάθετε που και πότε γίνονται οι πρόβες. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι από εσάς θα ζηλέψετε και ισως την επόμενη Κυριακή περάσετε και ᾽σεις το κατώφλι του στούντιο των 2πR.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τη σελίδα τους στο Facebook.

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά