ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

greek foodtales @ Taste of Amsterdam – Ακούστε ON DEMAND

 

Ένα γαστρονομικό φεστιβάλ γίνεται στο Amsterpark από τις 2 ως τις 5  Ιουνίου! Πρόκειται για το Taste of Amsterdam, ένα τετραήμερο φεστιβάλ γευσιγνωσίας, στο οποίο συμμετέχουν πολλά εστιατόρια, και εκθέτουν εδέσματα και ποτά για όλους τους ενδιαφερόμενους και τους μερακλήδες.  Στο Taste of Amsterdam συμμετέχει και η ομάδα του greek foodtales, όπου παρουσιάζουν ελληνικά κρασιά και ελληνική μπύρα!

Για αυτό και είχαμε τους δύο από την ομάδα του greek foodtales στο στούντιο, τον Γιώργο Μήτρακα και τον Νίκο Αλεξανδράκη, με τους οποίους μιλήσαμε για το greek foodtales και τα ελληνικά προϊόντα που διαθέτει στην ολλανδική αγορά μέσω του e-shop.

.

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

 

Ανακαλύψαμε κάποιες καινούριες, πρωτότυπες γεύσεις που μπορεί να κανείς να βρει αποκλειστικά και μόνο μέσα από την ιστοσελίδα του διαδικτυακού καταστήματός τους.  Μάθαμε λίγο από την ιστορία της ομάδας του greek foodtales και αναφερθήκαμε και στο ρόλο που έχει ο κάθενας από τους τρεις τους. Ενώ σχολιάσαμε τον ανταγωνισμό που έχει ο χώρος τους, αλλά και τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό. Και στο δεύτερο μέρος μιλήσαμε για το φεστιβάλ Taste of Amsterdam και για τη συμμετοχή του greek foodtales με ελληνικα κρασιά, ελληνική μπύρα και πολλά πολλά ακόμα σπέσιαλ ελληνικά καλούδια!

 

 

Facebook event: Taste of Amsterdam meets “greek foodtales”

Η ιστοσελίδα του greek foodtales.

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*