ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Παραδοσιακά τραγούδια LIVE με τους Bracera Trio – Ακούστε ON DEMAND

Παραδοσιακό τραγούδι με τους Bracera Trio – Ακούστε ON DEMAND!

Και απολαύστε σε παγκόσμια πρώτη μετάδοση το νέο τραγούδι των Koza Mostra με τίτλο «Αχ πως να σου το πω», από το ολοκαίνουριο και  ακυκλοφόρητο ακόμα άλμπουμ τους Corrida.

 

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

.

Σε αυτό το Hellas Pindakaas γνωρίσαμε λίγο καλύτερα τους τρεις καλλιτέχνες που αποτελούν τη νεοσύστατη μπάντα Bracera Trio. Η Βανέσσα Κουρτέση, ο Νίκος Αυγουστίδης και ο Αλέξανδρος Χρυσοστομίδης ερμήνευσαν τέσσερα παραδοσιακά κομμάτια στο στούντιο, με συνοδεία κιθάρας και ουτιού. Μάθαμε για την ιδιαίτερη σχέση του καθενός με τη μουσική,και για τη ζωή και τις σπουδές τους στο Ρόττερνταμ. Κοινό τους στοιχείο η αγάπη για τα παραδοσιακά τραγούδια με ελληνικές,  αρμένικες, γεωργιανές και τούρκικες ρίζες. Δεν μένουν όμως εκεί. Οι ενορχηστρώσεις που επιχειρούν όταν ερμηνεύουν παραδοσιακά κομμάτια είναι βασισμένες στον ηλεκτρικό ήχο, συνδέοντας με μοναδικό τρόπο διαφορετικές μουσικές εποχές, ενώνοντας το παλιό και αναλλοίωτο στο χρόνο με την καινούρια πνοή και αίσθηση.

 

Τα τέσσερα τραγούδια που ερμήνευσαν τα παιδιά είναι:

  1. Καναρίνι μου γλυκό
  2. Σύρε να πεις στη μάνα σου
  3. Μενεξέδες και ζουμπούλια
  4. Καστελόριζο

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*