HAPPY CREATIVE NEW YEAR

Giannis Haroulis – European Tour 2017 – 21 March – Melkweg- Amsterdam

Giannis Haroulis – Inspired crossover from Greece

Giannis Haroulis from the village Exo Lakonia on the Greek island of Crete combines traditional Cretan music with contemporary modern music. He sings classics of the genre and his own songs in the traditional intonation of Mediterranean tunes that initially inspired the music of Crete and Greece. Giannis Haroulis has become one of the most successful artists in Greece: a passionate interpreter and a charismatic performer. All his concerts are full of energy with a distinctive connection and communication with his audience. Enjoy an amazing and exceptional concert with Giannis Haroulis and his band!

.

.
Giannis Haroulis will be in Amsterdam on March 21st, at Melkweg The Mex!

For info and tickets click here.

Haroulis website here.

.

Giannis Haroulis uit het kleine dorpje Exo Lakonia op het Griekse Kreta combineert de oude Kretenzische folktraditie met moderne elementen. Hij zingt klassiekers in het genre en zijn eigen nummers, met de traditionele intonatie van de Mediterrane melodieën die oorspronkelijk de muziek van Kreta en Griekenland inspireerden. De laatste 10 jaar is Haroulis uitgegroeid tot een van de meest succesvolle artiesten in Griekenland, met gepassioneerde en charismatische optredens vol energie en connectie met het publiek. Geniet van een geweldige en bijzondere avond met Giannis Haroulis en zijn band.

For info and tickets click here.

Haroulis website here.

HAPPY CREATIVE NEW YEAR

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*