ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ολλανδικές εκλογές – Ακούστε on demand – Κερδίστε 5 προσκλήσεις για τον Σωκράτη Μάλαμα

Ολλανδικές εκλογές στο Hellas Pindakaas – Μία συζήτηση με την Ρούλα Τουργαΐδου, τη μοναδική Ελληνίδα υποψήφια στις ολλανδικές εκλογές με το κόμμα De Burger Beweging (Κίνημα Πολιτών) και την φοιτήτρια του Haagse Hogeschool Valeria Nazzi! Και 5 δωρεάν προσκλήσεις για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Melkweg!
.

Η εκπομπή είναι στα αγγλικά – Ακούστε on demand από αυτό το link.

 

Το Hellas Pindakaas ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη και επισήμως τη συνεργασία του με το πανεπιστήμιο της Χάγης Haagse Hogeschool, σε ένα πρόγραμμα με τίτλο Radio Journalism Certificate στο οποίο θα συμμετέχουν φοιτητές του HHS που θα έρθουν στην εκπομπή να κάνουν την πρακτική τους. Η Valeria Nazzi είναι Ιταλίδα, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Χάγης και είναι η πρώτη intern του προγράμματος, με την οποία συζητήσαμε για τις ολλανδικές εκλογές, τα εκλογικά ήθη των Ολλανδών αλλά και τις ομοιότητες και διαφορές με τα πολιτικά ήθη σε άλλες χώρες, όπως η Ιταλία. Η Valeria μας έδωσε τον σφυγμό της νεολαίας σε σχέση με τις εκλογές και σχολίασε το φαινόμενο Βίλντερς, σε σύγκριση με ανάλογα φαινόμενα στην Ιταλία.

Η Ρούλα Τουργαΐδου μας ανέπτυξε τις θέσεις και τη φιλοσοφία του κινήματος πολιτών, σχολίασε το πόσο διαφορετικό είναι το κόμμα αυτό από τα υπόλοιπα παραδοσιακά κόμματα. Ενώ προς το τέλος συζήτησαμε όλοι μαζί για το έλλειμmα δημοκρατίας στην Ευρώπη και τα φαινόμενα μισαλλοδοξίας και εθνικισμού.

Ακούστε on demand την εκπομπή και μάθετε πως μπορείτε να διεκδικήσετε τις 5 προσκλήσεις που κληρώνει το Hellas Pindakaas για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα. Μια προσφορά της Enjoy & Share.

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*