ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αφιέρωμα στον Σωκράτη Μάλαμα – Ακούστε on demand – Κερδίστε 5 προσκλήσεις για τη συναυλία στο Melkweg

Αφιέρωμα στον Σωκράτη Μάλαμα στο Hellas Pindakaas! Και 5 δωρεάν προσκλήσεις για τη συναυλία του στις 25 Μαρτίου στο Melkweg!

 

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

 

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Melkweg στις 25 Μαρτίου, το Hellas Pindakaas αφιέρωσε την εκπομπή στον μεγάλο τραγουδοποιό που συγκινεί πάντα με τα τραγούδια του, με τη βροντερή φωνή και τη σεμνότητά του. Γνωρίσαμε τον Σωκράτη Μάλαμα μέσα από τα τραγούδια του που ακούσαμε και σας δώσαμε όλες τις πληροφορίες για τη μεγάλη βραδιά στο Melkweg.

 

Διαγωνισμός Hellas Pindakaas – Κερδίστε 5 προσκλήσεις για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα.

Για να τις διεκδικήσετε, μπείτε στη σελίδα Enjoyandshare.net, πατήστε εκεί που λέει Free Tickets, έστω κι αν δεν ειστε φοιτητες,  συμπληρώστε τα στοιχεία σας, γράψτε στο κείμενο (εκεί που λέει «Your Message»): ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ HELLAS PINDAKAAS και πατήστε SEND. Στις 23 Μάρτη θα γίνει η κλήρωση!

Μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό της Enjoy & Share και του Hellas Pindakaas ακόμα κι αν δεν είστε φοιτητές – ο διαγωνισμός ισχύει για όλους, αρκεί να γράψτε στο κείμενο (εκεί που λέει «Your Message»): ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ HELLAS PINDAKAAS

 

Μια προσφορά της Enjoy & Share.

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*