ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Γιάννης Χαρούλης European Tour 2017 – 21 Μαρτίου – Melkweg – Άμστερνταμ

Με τον απόδημο ελληνισμό θα ανταμώσει ο Γιάννης Χαρούλης, εξαπλώνοντας την παράδοση σε δέκα πόλεις της Ευρώπης. Με μία βαλίτσα στο χέρι θα περάσει το ήμισυ του επόμενου Μαρτίου ο Γιάννης Χαρούλης, περιοδεύοντας σε μία σειρά ευρωπαϊκών πόλεων.

Παρά την απέραντη αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπο και τη μουσική του το κοινό, ο ίδιος παραμένει απρόσκοπτα προσηλωμένος στο έργο του και στη στάση ειλικρίνειας και σεβασμού που υιοθετεί, σε μία σχέση αμοιβαίας ανταπόδοσης. Χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να ασχοληθεί με ένα σημαντικό δισκογραφικό εγχείρημα από το οποίο αναδύεται ξανά η σύνδεση της μουσικής με την (ελληνική) ποίηση.

.

Στο Άμστερνταμ θα βρίσκεται στις 21 Μαρτίου στο «Melkweg the Mex»!

Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ.

Το σάιτ του Χαρούλη εδώ.

.

 

Στη νέα δισκογραφική δουλειά του που κυκλοφορεί από τις αρχές Νοεμβρίου από τη Minos EMI, ο Γιάννης Χαρούλης ερμηνεύει δώδεκα μελοποιημένα αποσπάσματα από το «Ο Δωδεκάλογος Του Γύφτου», ένα λυρικό έργο με διαχρονικό συμβολισμό του εθνικού ποιητή Κωστή Παλαμά.

Πρόκειται για μία άρτια δισκογραφική έκδοση που αντιπροσωπεύει επάξια το κύρος του προεξέχοντα συγγραφέα και θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη, με αφορμή την προγραμματισμένη περιοδεία του Γιάννη Χαρούλη.

Στις αρχές της άνοιξης, ο Γιάννης Χαρούλης θα πραγματοποιήσει δέκα εμφανίσεις σε δέκα επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις για να ανταμώσει με όλους τους Έλληνες της διασποράς. Μέσα από τα προσωπικά όπως και άλλα αγαπημένα τραγούδια του θα γίνει για άλλη μία φορά μύστης των βάθεων της παράδοσης, τα οποία κατέχει άριστα.

 

Το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής περιοδείας του Γιάννη Χαρούλη:

14 Μαρτίου 2017: Αμβούργο, Γερμανία – «Markthalle»

16 Μαρτίου 2017: Κολωνία, Γερμανία – «E-Werk»

18 Μαρτίου 2017: Ουψάλα, Σουηδία – «Konsert Kongres»

21 Μαρτίου 2017: Άμστερνταμ, Ολλανδία – «Melkweg the Mex»

23 Μαρτίου 2017: Μόναχο, Γερμανία – «Backstage Werk»

24 Μαρτίου 2017: Στουτγάρδη, Γερμανία – «Liederhalle»

25 Μαρτίου 2017: Φρανκφούρτη, Γερμανία – «Neu Isenburg Hugenottenhalle»

28 Μαρτίου 2017: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο – «Koko»

30 Μαρτίου 2017: Βερολίνο, Γερμανία – «Konzerthaus»

1 Απριλίου 2017: Ζυρίχη, Ελβετία – «Kauffleuten»

.

.

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*