ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οι MIKRO ζωντανα στο στουντιο 2 μερες πριν το Hellas Pindakaas Festival – Ακουστε ON DEMAND

Τα τρία αγόρια της electro pop μπάντας, οι Νίκος Μπιτζένης (aka Nikonn), Γιάννης Λευκαδίτης και 5irc, ήρθαν χθες βράδυ κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο στούντιο του Hellas Pindakaas, δυο μέρες πριν τους δούμε στη σκηνή του Hellas Pindakaas Festival (9 Σεπτέμβρη, Mezrab, Άμστερνταμ).

 

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

 

Με διάθεση σούπερ ανεβαστική, με πολύ γέλιο αλλά και μια μικρή αλλά ισχυρή δόση νοσταλγίας, μιλήσαμε με τα παιδιά για το πως γνωρίστηκαν αναμεταξύ τους, για τη μπάντα τους και το πως ξεκίνησε, για το μουσικό είδος που υπηρετούν κατά βάση, την ηλεκτρονική μουσική, για τη γενέτειρα τους, τη Θεσσαλονίκη, που είναι και η γενέτειρα των Mikro, και για το πόσο η πόλη άλλαξε μέσα στα χρόνια αλλά συνεχίζει να βγάζει νέα μουσικά ταλέντα. Κάναμε μια αναδρομή στην δισκογραφία τους και μάθαμε κρυφές πτυχές μερικών από τις επιτυχίες τους, και κλείσαμε συζητώντας για τις λάιβ εμφανίσεις τους μαζί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής και, φυσικά, για την πρώτη εμφάνιση τους στο Άμστερνταμ, στο Hellas Pindakaas Festival, στις 9 Σεπτέμβρη στο Mezrab.

.

Και φυσικά σας δώσαμε ό,τι νεότερη πληροφορία έχουμε για το φεστιβάλ μας, το 1ο Hellas Pindakaas Festival που έρχεται στις 9 Σεπτέμβρη, στο Mezrab Culturalcenter στο Άμστερνταμ!

Κράτα θέση στη σκηνή του Mezrab δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και email στη σελίδα Festival Registration/Κράτα θέση!

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*