ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Συζηταμε για την Ελλαδα με τον Bruno Tersago (VRT) – εκπομπη αρχειου

5 Δεκέμβρη 2014 – Το Hellas Pindakaas φιλοξενεί μια συνέντευξη στα ελληνικά με τον Bruno Tersago – τον ανταποκριτή της δημόσιας βελγικής τηλεόρασης VRT, στην Αθήνα.

 

Ακούστε την εκπομπή από εδώ.

 

Ο Bruno αποφάσισε να αφήσει το Βέλγιο πριν από 15 χρόνια και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Έμαθε ελληνικά και παντρέυτηκε Ελληνίδα. Τα τελευταια χρόνια φωτίζει μέσα από το διαδίκτυο, καθημερινά, πλευρές της ελληνικής πραγματικότητας, αναδεικνύει και σχολιάζει συνέπειες της κρίσης και των πολιτικών του μνημονίου και καταγράφει ιστορίες από ανθρώπους που γνωρίζει στην Αθηνα οπου ζει, με σκοπό να πει τα πράγματα με το όνομα τους, σε απλά ελληνικά, κόντρα στην πλειονότητα των ελληνικών και ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης που κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Μου μίλησε για όλους και για όλα, εμείς ακουσαμε μερικά αποσπασματα στην εκπομπή. Σε μια επομενη όμως θα παίξουμε ολοκληρη τη συνεντευξη, που κρατησε γυρω στα 55 λεπτά. Την συνεντευξη ακούσαμε και σχολιάσαμε επιγραμματικά παρέα με τον Άρη στο στούντιο.

 

Το blog του Bruno εδώ.

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά