Εφυγε απο τη ζωη ο θρυλος της ροκ Ντειβιντ Μπαουι

Με ανάρτηση από την οικογένειά του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι η θρυλική φωνή του David Bowie σίγησε για πάντα. Σε ηλικία 69 ετών, μετά από 18 μήνες μάχης με τον καρκίνο, ο δημιουργός του κορυφαίου «Ziggy Stardust» πέθανε στο σπίτι του, έχοντας στο πλάι του αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

«Ο David Bowie πέθανε ήρεμα, έχοντας δίπλα του τα μέλη της οικογένειάς του, έπειτα από μια θαρραλέα μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο. Πολλοί θρηνείτε μαζί μας την απώλεια, σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των στιγμών κατά τη διάρκεια του πένθους», έγραψε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Duncan Jones, γιος του David Bowie και της Angela Barnett, στην σελίδα του ροκ σταρ στο Facebook.

 


Ο γιός του εξέφρασε μέσω Twitter τη λύπη του για το θάνατο του πατέρα του: «Είμαι λυπημένος και θλιμμένος που πρέπει να σας πω ότι είναι αλήθεια. Θα είμαι εκτός για λίγο, Αγάπη σε όλους» και ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με τον πατέρα του και θρύλο της glam rocκ, να τον έχει στις πλάτες του.