Ολλανδικών εκλογών συνέχεια, λίγο πριν τις κάλπες – ΕπιΚοινωνία, ΕΡΤ3 – Νίκος Κουλούσιος & Irene Arnold

Η εκπομπή ΕπιΚοινωνία παρακολουθεί στενά τις ολλανδικές εκλογές. Σήμερα η Δώρα Αυγέρη και ο Δημήτρης Παπαγρηγορίου μου ζήτησαν να τους μεταφέρω το κλίμα από τα εκλογικά κέντρα και τις πρώτες πιθανές ενδείξεις για το αποτέλεσμα. Εστίασαν όμως και στο άρθρο της Irene Arnold που έγραψε αποκλειστικά για το Hellaspindakaas.com, και στο οποίο η ολλανδέζα φοιτήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αναλύει τα θέματα που κυριάρχησαν στις ολλανδικές εκλογές, και σχολιάζει τις προεκλογικές στρατηγικές και το αφήγημα της νέας κανονικότητας και ολλανδικότητας, με αφορμή την κουβέντα που άνοιξε για τον Αντι-Διαφωτισμό του «Μέσου Ολλανδού».
.

Δείτε το βίντεο από αυτό εδώ το λινκ – Τρέξτε το στο 31:20 για να δείτε το απόσπασμα με τη δική μου συμμετοχή και της Irene Arnold.

.

Διαβάστε εδώ το άρθρο της Irene Arnold για τις ολλανδικές εκλογές, με τίτλο «Εκλογές με άρωμα «κανονικότητας» – Πως ο μέσος Ολλανδός καθορίζει το προεκλογικό κλίμα». Μόνο στο Hellaspindakaas.com

 

Και οι δυο φωτογραφίες που αναφέραμε στην εκπομπή, που δείχνουν πως οι Ολλανδοί ψηφίζουν σε Drive-In εκλογικά κέντρα με το ποδήλατό τους!

 

 

 

 

.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*