ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Συνέντευξη Γιάννη Χαρούλη & Βίβιαν Χιονά/Expat Nest – Ακούστε on demand

 

ΔΙΠΛΟ ΘΕΜΑ στο Hellas Pindakaas – Ακούστε On Demand τη συνέντευξη του Γιάννη Χαρούλη και τη συζήτηση με την ψυχολόγο Βίβιαν Χιονά για θέματα που αφορούν τους έξπατς. Και 5 δωρεάν προσκλήσεις για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα!
.

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

.

Το Hellas Pindakaas εγκαινίασε μια σειρά εκπομπών με την ψυχολόγο Βίβιαν Χιονά (Expat Nest) που θα ασχολείται με όλα όσα απασχολούν τους έξπατς και την ομαλή διαβίωση και ενσωμάτωση στο νέο τους περιβάλλον. Για πρώτη εκπομπή με την Βίβιαν κάναμε μια εισαγωγή στα θέματα που αφορούν τους περισσότερους εκπατρισμένους, αναφερθήκαμε δηλαδή στις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες της μετανάστευσης.
.
Και καθώς πλησιάζει η 21η Μαρτίου και η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Melkweg, το Hellas Pindakaas εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη του Κρητικού καλλιτέχνη με το απέραντο χαμόγελο. Ακούστε τον Γιάννη Χαρούλη να μιλά για την Κρητική μουσική ως βίωμα, για την Ελλάδα και τους Έλληνες που τα παιρνούν δύσκολα τα τελευταία χρόνια και για το Άμστερνταμ και την Ευρωπαϊκή του περιοδεία.

.

Τέλος, μάθετε και πως μπορείτε να διεκδικήσετε τις 5 προσκλήσεις που κληρώνει το Hellas Pindakaas για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα (Melkweg, 25 Μάρτη). Μια προσφορά της Enjoy & Share.

.

.

Με τον απόδημο ελληνισμό θα ανταμώσει ο Γιάννης Χαρούλης, εξαπλώνοντας την παράδοση σε δέκα πόλεις της Ευρώπης. Με μία βαλίτσα στο χέρι θα περάσει το ήμισυ του επόμενου Μαρτίου ο Γιάννης Χαρούλης, περιοδεύοντας σε μία σειρά ευρωπαϊκών πόλεων.

Παρά την απέραντη αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπο και τη μουσική του το κοινό, ο ίδιος παραμένει απρόσκοπτα προσηλωμένος στο έργο του και στη στάση ειλικρίνειας και σεβασμού που υιοθετεί, σε μία σχέση αμοιβαίας ανταπόδοσης. Χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να ασχοληθεί με ένα σημαντικό δισκογραφικό εγχείρημα από το οποίο αναδύεται ξανά η σύνδεση της μουσικής με την (ελληνική) ποίηση.

.

Στο Άμστερνταμ θα βρίσκεται στις 21 Μαρτίου στο «Melkweg the Mex»!

Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ.

Το σάιτ του Χαρούλη εδώ.

.

Το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής περιοδείας του Γιάννη Χαρούλη:

14 Μαρτίου 2017: Αμβούργο, Γερμανία – «Markthalle»

16 Μαρτίου 2017: Κολωνία, Γερμανία – «E-Werk»

18 Μαρτίου 2017: Ουψάλα, Σουηδία – «Konsert Kongres»

21 Μαρτίου 2017: Άμστερνταμ, Ολλανδία – «Melkweg the Mex»

23 Μαρτίου 2017: Μόναχο, Γερμανία – «Backstage Werk»

24 Μαρτίου 2017: Στουτγάρδη, Γερμανία – «Liederhalle»

25 Μαρτίου 2017: Φρανκφούρτη, Γερμανία – «Neu Isenburg Hugenottenhalle»

28 Μαρτίου 2017: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο – «Koko»

30 Μαρτίου 2017: Βερολίνο, Γερμανία – «Konzerthaus»

1 Απριλίου 2017: Ζυρίχη, Ελβετία – «Kauffleuten»

.

.

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*