ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Πισω στα θρανια… με τους φοιτητες του VU Νικολετα Ευσταθιου & Γιαννη Γατα – Ακουστε On Demand απο εδω

Με τη Νικολέτα Ευσταθίου και τον Γιάννη Γάτα μετά την εκπομπή! Δυο φοιτητές που μόλις έφτασαν στην Ολλανδία για να κάνουν Μάστερ στο Vrije Universiteit, γνωστό σε μας εδώ και ως VU.

 

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό εδώ το λινκ.

 

Τους φοιτητές, τους τρώει το στρες; Τα δυο παιδια μας βάλανε στον κόσμο ενός Έλληνα φοιτητή που δεν έχει ξαναβγεί στο εξωτερικό για σπουδές και τα βρίσκει λίγο μπαστούνια στην αρχή, όταν φτάνει στο Άμστερνταμ κι έχει να αντιμετωπίσει προκλήσεις που είναι εντελώς καινούριες. Όλα είναι καινούρια, το καθετί απλό μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, όλα είναι μια περιπέτεια στο άγνωστο – από το φαγητό ή τον καφέ, την έυρεση σπιτιού ή τις τεχνολογικές πρωτοτυπίες της Ολλανδίας, μέχρι τις συγκοινωνίες ή το θέμα της γλώσσας. Μικρές και μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τον κάθε ανυποψίαστο και ελλειπώς προετοιμασμένο νεοαφιχθέντα φοιτητή… από τις ευχάριστες εκπλήξεις ξεχωρίζουν οι οδηγοί των τραμ και λεωφορείων που λένε καλημέρα χαμογελαστοί στον κάθε επιβάτη που μπαίνει, αλλά και το ότι τα μέσα μεταφοράς έρχονται στην ώρα τους ή και νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, όπως μας είπαν ο Γιάννης και η Νικολέτα.

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*