ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Γιορταζουμε τη νεα σεζον με τραγουδια της Ελευθεριας Αρβανιτακη – Ακουστε On Demand

Στην εκπομπή της προηγούμενης Παρασκευης γιορτάσαμε τον Σεπτέμβρη που μόλις μπήκε, με το βλέμμα στραμμένο στις 10 του Δεκέμβρη και την συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Ουτρέχτη (Vredenburg).

 

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

 

Αμέτρητα είναι τα τραγούδια της Ελευθερίας που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία – από τα πιο έντεχνα, τα εξπεριμενταλ, τα έθνικ, τα λαϊκά αλλά και τα μοντέρνα – από όλα αυτά επιλέξαμε τα πιο αγαπημένα, αυτα που άφησαν εποχή, και με αυτά ντύσαμε μουσικά την εκπομπή, ενώ, στο ενδιάμεσο, μιλήσαμε για τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, με έμφαση σε εκείνες που την ανέδειξαν σε μια διεθνούς αναγνώρισης και απήχησης καλλιτέχνιδα.

 

 

 

Δώσαμε, τέλος, πληροφορίες για τη μεγάλη βραδιά στις 10 του Δεκέμβρη όπου θα απολαύσουμε την Ελευθερία στο Vredenburg στην Ουτρέχτη. Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

 

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελευθερίας εδώ.

 

 

Το γνωστό πλέον σε όλους μας σχήμα Tsipuro & the Potes θα παίξουν ζωντανά στο φουαγιέ του Vredenburg την 10η Δεκέμβρη, λίγο πριν τη συναυλία, για να υποδεχτούν όλους τους φίλους της Ελευθερίας με ελληνική μουσική!

Οι Tsipuro & the Potes είναι ένα 5-μελές σχήμα που αποτελείται από Έλληνες και Ολλανδούς μουσικούς:

Πάνος Βακαλόπουλος – κιθάρα / φωνητικά
Κωνσταντίνος Βουτυράς – λαούτο
Νίκος Καλιούρης – βιολί / φωνητικά
Rik Binnendijk – κρουστά
Σοφία Ποργιαλίδου – φωνητικά

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε αρκετά σημεία της Ολλανδίας για πάνω από ένα χρόνο, οι Tsipuro & the Potes έχουν εδραιώσει την παρουσία τους στα ελληνικά καλλιτεχνικά γίγνεσθαι. Στόχος πάντα είναι η δημιουργία μιας γιορτινής ατμόσφαιρας, με χορό, γέλιο και διασκέδαση, πάντα με σεβασμό στο ελληνικό έντεχνο και παραδοσιακό τραγούδι.

Σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα του Άμστερνταμ, την ομάδα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών “2πR”, την ομάδα Λαογραφίας και Παραδοσιακών χορών Ρότερνταμ, την Ελληνική Ραδιοφωνική εκπομπή “Hellas Pindakaas”, την Τούρκικη πολιτιστική ομάδα Laik Sosyal Demokratlar Hollanda” και άλλους φορείς, το μουσικό αυτό σχήμα ήδη μετρά φίλους και λάτρεις της ελληνικής παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής σε όλη την Ολλανδία, ενώ σύντομα θα επεκτείνει τις εμφανίσεις του και σε γειτονικές της Ολλανδίας χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο Facebook.

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*