ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ακουστε ON DEMAND τη συνεντευξη με τον Γιαννη Χριστοδουλοπουλο

Cathedrals – An Extraordinary Music Show – Amstelkerk, Amsterdam 5 November 2017! Ακούστε on demand το Hellas Pindakaas με τη συνέντευξη του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Cathedrals. O Έλληνας συνθέτης και performer Γιάννης Χριστοδουλόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή για το Cathedrals, το μοναδικό μουσικό show, στο δεύτερο μέρος του οποίου ο συνθέτης διαλέγει άτομα από το κοινό και δημιουργεί την προσωπική μελωδία του καθενός με βάση τα συναισθήματα του θεατή.

 

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

 

Εκτός από την παράσταση Cathedrals που ανεβαίνει την Κυριακή 5 Νοέμβρη στην εκκλησία Amstelkerk, με τη συμμετοχή της σοπράνο Κατερίνας Μινά και τις τσελίστριας Wilma Pistorius, μιλήσαμε με τον Γιάννη για την καρδιά της μουσικής, για την ένωση δημιουργού και κοινού μέσα στο χώρο ενός Καθεδρικού ναού, για τη δική του μουσική πορεία, για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και το ορόσημο της σύνθεσης του μουσικού σήματος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004. Τέλος, ζητήσαμε από τον Γιάννη να μας σχολιάσει την επικαιρότητα, σε σχέση με θέματα που αφορούν τις προσωπικές ελευθερίες και την εξέλιξη της κοινωνίας σε Ελλάδα και Ολλανδία.

 

 

Εισιτήρια για τη συναυλία στο Άμστερνταμ από εδώ!

Η ιστοσελίδα του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου εδώ.

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*