ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

O Serdar Manavoglou & το Club Pera στο Hellas Pindakaas (συνεντευξη στα αγγλικα)

 

Με τον Νίκο Δούλο και τον Serdar Manavoglou μετά την εκπομπή.

Ο Serdar είναι γνώστης και λάτρης της ελληνικής μουσικής, ιδιαιτερα του ρεμπετικου και είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα και οργανώνει τις ελληνικές βραδιές στο Paradiso του Amsterdam.

 

Ακούστε την εκπομπή από εδώ. Η συνέντευξη με τον Serdar ειναι στα αγγλικά.

 

Ο παραγωγός του Club Pera που φέρνει τους IMAM BAILDI στις 20 Μαρτίου 2015 στο Paradiso Noord (Tolhuistuin), μιλάει απλόχερα για τις αναμνήσεις του από την Ανατολική Θράκη, για τη μουσική που σύνορα δεν έχει και σύνορα τσακίζει, για το Club Pera και τους Έλληνες καλλιτέχνες που ακούει και αγαπά, για την κατάσταση στην Τουρκία του Ερντογάν, για το τι ακολούθησε την έλευση του IMF στη γείτονα χώρα αλλά και για το κίνημα του Gezi Park – και γενικότερα για την Κωνσταντινούπολη που επισκέπτεται συχνά, στη προσπάθεια του μέσα από τη δουλειά του να ανιχνεύσει τα κοινά μουσικά και πολιτισμικά στοιχεία που ενώνουν νοερά όλες τις χώρες που συνορεύουν στη νοτιοανατολικη άκρη της Ευρώπης. Χτίζει γέφυρες ο Serdar !

 

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά