ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ROAR – Reflections On A Revolution – πλατφορμα για την ανεξαρτητη δημοσιογραφια

Το Reflections on a Revolution είναι μία πλατφόρμα για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, που κύριο στόχο έχει να ενισχύσει τη φωνή της γενιάς μας, μέσα σε ένα πεδίο ηχηρής κακοφωνίας ενός κόσμου που αλλάζει συνεχώς και ραγδαία.

Στην ιστοσελίδα τους θα βρείτε ειδήσεις, ιστορίες, αναλύσεις, ιδέες, δράσεις, βιβλία, ποιήματα, τραγούδια, εικόνες, βίντεο και σκετσάκια από όλο τον κόσμο, που θα σας συναρπάσουν και θα σας εμπνεύσουν.

Εστιάζοντας στην ανάπτυξη και εξέλιξη των ριζοσπαστικών δημοκρατικών κινημάτων που ξεπήδησαν μέσα από τις διαδηλώσεις του 2011, η πλατφόρμα ROAR περιλαμβάνει περιεχόμενο που εισχωρεί σε βάθος και ποιοτική γραφή που αφήνει πίσω τον τρόπο με τον οποίο καταγράφουν τα θέματα αυτά τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

 

roar old

 

Το ROAR είναι ένα ανεξάρτητο περιοδικό ριζοσπαστικής θεώρησης, στους κόλπους του οποίου βρίσκουν καταφύγιο τα κινήματα πολιτών που πρωτοστατούν στον παγκόσμιο αγώνα για πραγματική δημοκρατία. Το περιοδικό ROAR είναι ένα πρότζεκτ του Ιδρύματος για Αυτόνομα ΜΜΕ (Foundation for Autonomous Media).

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά