ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Melkweg – Σάββατο 25 Μαρτίου

Έρχεται ο Σωκράτης Μάλαμας στο Melkweg στις 25 Μαρτίου, ανήμερα της Εθνικής μας Γιορτής. Πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα enjoyandshare.net. Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει. Εισιτήρια θα βρείτε στο σάιτ του Melkweg. Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε και στην Ταβέρνα Διόνυσος, Overtoom 176, Άμστερνταμ (και μάλιστα αν τα αγοράσετε από τον Διόνυσο, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κανένα τέλος εξυπηρέτησης).

 

.

Το Hellas Pindakaas είναι χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας. Την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τα 5 δωρεάν εισιτήρια που θα δώσουμε ως εκπομπή για τον Σωκράτη Μάλαμα.

Για να τα διεκδικήσετε, μπείτε στη σελίδα Enjoyandshare.net, πατήστε εκεί που λέει Free Tickets, έστω κι αν δεν ειστε φοιτητες,  συμπληρώστε τα στοιχεία σας, γράψτε στο κείμενο (εκεί που λέει «Your Message»): ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ HELLAS PINDAKAAS και πατήστε SEND. Στις 23 Μάρτη θα γίνει η κλήρωση!

Μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό της Enjoy & Share και του Hellas Pindakaas ακόμα κι αν δεν είστε φοιτητές – ο διαγωνισμός ισχύει για όλους, αρκεί να γράψτε στο κείμενο (εκεί που λέει «Your Message»): ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ HELLAS PINDAKAAS

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*