ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οι Locomondo στο Melkweg μεσα απο το φακο του Σπυρου Γκογκα – 26 μοναδικες φωτογραφιες απο ενα ξεφρενο live

Τον εκρηκτικό Σπύρο Γκόγκα τον ξέρουμε όλοι, κυρίως βέβαια αυτοί που κατάγονται από την όμορφη Κέρκυρα και αυτοί που ζουν στο Άμστερνταμ. Δεν υπάρχει ελληνική δραστηριότητα ή καλλιτεχνική έκφραση που να μην την έχει απαθανατίσει με το φακό του. Το φιλότιμο και η διάθεση για προσφορά είναι τα πιο δυνατά του σημεία. Η τρέλα που κουβαλάει τον κάνει να ξεχωρίζει από το μέσο όρο. Και τώρα βάλτε αυτόν τον σίφουνα της φωτογραφίας δίπλα στους ξεσηκωτικούς Locomondo, ο συνδοιασμός είναι μοναδικός και η έκρηξη που παράγει αφήνει κύματα δροσιάς, θετικής ενέργειας και φωτογραφικής μαγείας. Ο Σπύρος βρέθηκε στη συναυλία των Locomondo το προηγούμενο Σάββατο ως συνεργάτης του Hellas Pindakaas… και μέσα σε μία ώρα κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση του Μάρκου Κούμαρη, ο οποίος τον ανέβασε στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί το κομμάτι του Bob Marley Concrete Jungle. Βίντεο από τη σκηνή αυτή και από όλη τη συναυλία θα βρείτε στο πρώτο ποστ που ανεβάσαμε μετά τη συναυλία.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε πριν τη συναυλία ο Μάρκος Κούμαρης στο Hellas Pindakaas.

Πριν και μετά την συγκινητική εμφάνιση του Σπύρου στη σκηνή των Locomondo, ο φωτογράφος και συνεργάτης της εκπομπής τράβηξε 26 από τις ωραιότερες φωτογραφίες που μεταφέρουν το κλίμα της συναυλίας και μας αφήνουν έκπληκτους! Απολαύστε τες!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*