ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οι Locomondo αποθεώνονται στο Αμστερνταμ – Τα βιντεο απο τη συναυλια

Οι Locomondo στο Άμστερνταμ, 28 Μαϊου 2016. Μία μοναδική συναυλία, με ένα κοινό που τα έδωσε όλα και μια μπάντα που ξέρει να προσφέρει ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα κάθε φορά, σε όποια πόλη ή χώρα κι αν εμφανίζεται. Στο κοινό και πολλοί Ολλανδοί και Ολλανδέζες που έδειχναν να διασκεδάζουν όσο και οι Έλληνες, ή και παραπάνω! Μάλιστα ακούστηκε οτι το κοινό ήταν πολύ πιο ζωντανό από τη συναυλία των Locomondo στο Λονδίνο το προηγούμενο βράδυ.

Η επικοινωνία του Μάρκου Κούμαρη με το κοινό ήταν απίστευτα απολαυστική και ζεστή. Δεν σταμάτησε να μιλά και στα ελληνικά και στα αγγλικά για τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, για τα τραγούδια που ερμήνευε, για τον Βαμβακάρη και τον Τσιτσάνη. Κάποια στιγμή ανέβασε στη σκηνή τον συνεργάτη του Hellas Pindakaas, τον φωτογράφο Σπύρο Γκόγκα, για να τραγουδήσουν μαζί την ορίτζιναλ βερσιόν του γνωστού τραγουδιού του Bob Marley Concrete Jungle. Δείτε τη σκηνή στο βίντεο που θα βρείτε εδώ παρακάτω!!

(Δείτε και τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Σπύρος Γκόγκας από τη συναυλία εδώ)

Πριν φύγουν, έκαναν τρία ανκόρ με τον κόσμο να φωνάζει ξανά και ξανά ως το τέλος “κι άλλο – κι άλλο”.

 

           Φωτογραφία Σπύρος Γκόγκας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Ακούστε από εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Μάρκος Κούμαρης των Locomondo στο Hellas Pindakaas

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*