ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Μαικλ Καρπαθιος & Φιλανθρωπικο event Help Children in Greece – Ακουστε On Demand

Με τον Μάικλ Καρπάθιο μετά την εκπομπή!

 

Ο φίλος και υποστηρικτής του Hellas Pindakaas Μάικλ Καρπάθιος επέστρεψε στην εκπομπή και μας χάρισε ακόμη μία ώρα γεμάτη εικόνες, λέξεις και συναισθήματα από την άκρως συναρπαστική ζωή και πορεία του. Μιλήσαμε, φυσικά, και για την εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει το Help Children In Greece, την Κυριακή 18 Σεπτέμβρη, στο πανέμορφο ρεστοράν Vork & Mes.

 

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό εδώ το λινκ.

 

Στόχος της οργάνωσης είναι η εκδήλωση αυτή να είναι η πρώτη σε μια σειρά ανάλογων εκδηλώσεων που θα γίνονται σε ετήσια βάση. Η είσοδος είναι με πρόσκληση, αλλά αν επιθυμείτε να είστε εκεί, το Hellas Pindakaas εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για τους ακροατές μας. Ακούστε την εκπομπή για να μάθετε πως μπορείτε να τις διεκδικήσετε. Η διορία και για τις 5 διπλές προσκλήσεις, αλλά και για το custom-made ποδήλατο που θα κληρωθεί σε κάποιον τυχερό, είναι μέχρι το βράδυ Σαββάτου!

 

Με τον Ruud και τον Michael μετά την εκπομπή!

 

Θέλετε να κερδίσετε ένα custom-made ποδήλατο, βοηθώντας παράλληλα τα 200 παιδιά που υποστηρίζει σε καθημερινή βάση το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας – Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. (Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών).

.
Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό της οργάνωσης Help Children In Greece, κάνοντας μια δωρεά € 2,50. Με το ποσό των € 2,50 εξασφαλίζετε ένα κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό.
.

Όσο περισσότερες δωρεές των 2,50 ευρώ κάνετε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε να κερδίσετε το ποδήλατο στην κλήρωση που θα γίνει!

.
Δηλώστε συμμετοχή τώρα, καταθέτοντας το ποσό των € 2,50 (ισοδυναμεί με ένα κουπόνι) στο λογαριασμό της οργάνωσης Help Children In Greece – ΙΒΑΝ: NL 57 TRIO 0391 0442 30. Μη ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στα στοιχεία πληρωμής το όνομα και τη διεύθυνσή σας!!

.
Το ποδήλατο είναι μια προσφορά της MR4Cycles!

 

 

Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Help Children in Greece, Κυριακή 18 Σεπτέμβρη στο ρεστοράν Vork en Mes.

 

Η είσοδος στην έκδηλωση είναι με πρόσκληση, και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και δημοπρασία. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία θα διατεθούν για τους σκοπούς της οργάνωσης Help Children in Greece.

Αυτό που μπορει να κάνει το Hellas Pindakaas, ως χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, ειναι να εξασφαλίσουμε την είσοδο στο event σε 10 τυχερούς από εσάς (5 διπλές προσκλήσεις). Αν θέλετε να είστε εκεί, στο εξαιρετικό αυτό φιλανθρωπικό event, στείλτε τώρα ένα email στο hellaspindakaas@gmail.com  –  οι 5 πρώτοι που θα στείλουν θα πάρουν τις 5 διπλές προσκλήσεις. Η διορία είναι μέχρι Σάββατο βράδυ. Γι αυτό, στείλτε αμέσως τώρα ενα email!

Μη ξεχάσετε να συμπεριλάβετε το όνομα και τo τηλεφωνο σας στο email που θα στείλετε.

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά