ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Σταύρος Θεοχάρης στο Hellas Pindakaas – Ακούστε on demand

Ο Σταύρος Θεοχάρης στο Hellas Pindakaas! Ο Σταύρος κατεβαίνει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της Ολλανδίας με το κόμμα Ondernemers Partij (OP). Είναι πρόεδρος της νεολαίας του OP και σπουδάζει στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου του Leiden. Τον ρωτήσαμε για τις εκλογές που πλησιάζουν, για την υποψηφιότητα του αλλά και για την γενικότερη κατάσταση και το κλίμα που επικρατεί σε Ολλανδία και στην Ευρώπη γενικότερα.

 

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

 

Γεννημένος στο Βόλο, ο Σταύρος ήρθε στην Ολλανδία στα 13 του χρόνια και από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να μάθει ολλανδικά για να σπουδάσει και να ενσωματωθεί στην τοπική κοινωνία. Ζει στη Χάγη και η ενασχόληση του με το Ondernemers Partij άρχισε με κίνητρο να βοηθήσει την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν οι γονείς του, και κατ΄επέκταση όλους τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες που πασχίζουν να σταθούν στα πόδια τους και να ανταγωνιστούν τους κολοσσούς και τις πολυεθνικές. Πιστεύει πως οι μικρές επιχειρήσεις απαιτούν την προσοχή της πολιτείας και θα πρέπει να υποστηρίζονται από αυτήν, καθώς αποτελούν τη βάση της οικονομίας. Παθιάζεται με την πολιτική και παλεύει για τις ιδέες του. Δεν πιστεύει στα μεγάλα, παραδοσιακά, κόμματα. Δεν συμμερίζεται κανενός είδους ακραίες ιδέες, αποκηρύσσει τον Βίλντερς και τη ρητορική μίσους, και πιστεύει σθεναρά στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, που είναι και το αντικείμενο των  σπουδών του στη νομική.

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*