ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Jeroen Dijsselbloem και η Πρεσβειρα της Ελλαδας στην Ολλανδια κα Αγγελατου

Πρώτη εκπομπή του 2014 και η χρονιά μπήκε δυναμικά στο Hellas Pindakaas.

Ακούσαμε και σχολιάσαμε τις δηλώσεις που έκαναν αποκλειστικά στην εκπομπή ο Ολλανδός πρόεδρος του Eurogroup Jeroen Dijsselbloem αλλά και η πρέσβειρα της Ελλάδας στην Ολλανδία κα Τερέζα Παρασκεύη Αγγελάτου, παρέα με τον Γιώργο Ανδρονικίδη και το Νίκολα Ιγκνιάτοβιτς.

 

Ακούστε την εκπομπή εδώ.

 

 

Απαντώντας σε ερωτήσεις μου, στα πλαίσια ημερίδας στο Huis van Europa στη Χάγη, ο Jeroen Dijsselbloem μίλησε για τη λιτότητα και το μνημόνιο, υποστηρίζοντας τις γνωστές θέσεις ότι οι μεταρυθμίσεις να γίνουν και ότι κάνουν ότι καλύτερο μπορουν για να βοηθήσουν την Ελλάδα. Το Hellas Pindakaas ήταν εκεί και ο Νίκος Κουλούσιος ρώτησε τον Jeroen Dijsselbloem δύο ερωτήσεις. Δείτε παρακάτω ένα στιγμιότυπο από την στιγμή που ο Dijsselbloem ακούιε τις ερωτήσεις του Hellas Pindakaas.

 

 

Ενώ η κα Αγγελάτου μίλησε στο Hellas Pindakaas για το πως οι νέοι βρίσκονται στο κέντρο των προτεραιότητων της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά το α΄ εξάμηνο του 2014.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Ανδρονικίδη για την έκτακτη συμμετοχή του.

 

Ακούστε την εκπομπή εδώ.

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά