ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

O LOGOUT παιζει στο Hellas Pindakaas! Κιθαρα, φωνη, πεταλια & live-looping, ολα ζωντανα στο στουντιο

O LOGOUT ζωντανά στο Hellas Pindakaas! Κιθάρα, φωνή, ηλεκτρονικός ήχος με πετάλια και live-looping, όλα ζωντανά στο στούντιο του Salto/Wereld FM, από έναν καλλιτέχνη που κατακτά όλο και περισσότερο το ελληνικό αλλά και το ολλανδικό κοινό.

 

Ακούστε την εκπομπή από εδώ!

 

Ο LOGOUT συνθέτει ενώ παίζει, χτίζει τα κομμάτια του την ώρα που τα ερμηνεύει. Με απίστευτη δεξιότητα και άρτια χρηση του ηλεκτρονικού του εξοπλισμού, ο LOGOUT παράγει ήχο κατά τον οποίο το κλασσικό σμίγει με το μοντέρνο.

Τα πρώτα δύο κομμάτια ο LOGOUT τα ερμήνευσε ακουστικά, ενώ στα δυο τελευταία πήραμε μια γερή δόση από τη μαγεία του live-looping, των πεταλιών και του ηλεκτρονικού ήχου που σμίγει με τον κλασσικό. Όπως ειπα και στον αέρα, τα τελευταία δύο κομμάτια ήταν ότι πιο φρέσκο και προχωρημένο σε ήχο έχει μεταδοθεί ζωντανά από την εκπομπή αυτή. Ήταν μαγική εμπειρία.

Παράλληλα με τη ζωντανή μουσική, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον LOGOUT και να ακούσουμε και αρκετά κομμάτια από το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο Little Things Buried In Concrete.

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*