ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ζωντανη Stand Up Comedy με την κωμικο Soula Notos

Γκριμάτσες και μουτσούνες με την Ελληνίδα κωμικό Σούλα Νώτου μετά την εκπομπή!

 

Ακούστε την εκπομπή εδώ.

 

 

 

Η Σούλα έχει γεννηθεί στην Ολλανδια απο Έλληνες γονείς με καταγωγή από την Έδεσσα. Έχει κάνει σπουδές στη ψυχολογία, στα women’s studies και στη δραματική σχολή. Δουλεύει σαν ηθοποιός, comedian, παρουσιάστρια και storyteller. Είναι μέλος του Comedyhuis και συνιδρύτρια του Comedy Kitchen.

Από το κωμικό της ρεπερτόριο δεν λείπουν οι συχνές αναφορές στις ελληνικές της ρίζες αλλά και στην κρίση και τις συνέπειες της για τους Έλληνες. H Σούλα μας έκανε και ένα μικρό stand-up στα ελληνικά, ζωντανά στην εκπομπή!

Είναι λεβεντιά, μια πληθωρική προσωπικότητα, που της αρέσουν οι μεγάλες δραματικές κινήσεις των Ελλήνων, η παραστατικότητα τους, κάτι το οποίο έχει και η ίδια και για το οποίο της την λένε οι Ολλανδοι. Επίσης, διάλεξε η ίδια μερικά από τα ελληνικά κομμάτια που παίξαμε για μουσική, με αποκορύφωμα το ξεκαρδιστικό Τέρμα τα παράπονα …. Ακούστε την εκπομπή εδώ.

 

 

 

Μαζί μας ήταν και η γλυκύτατη Λεμονιά.

 

 

Για περισσότερο υλικό από τη Σούλα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της.

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά