ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

O Αλεξανδρος Κυρκος LIVE στο Hellas Pindakaas – Ακουστε ON DEMAND

Ο φίλος, ο μουσικός και ερμηνευτής Αλέξανδρος Κύρκος πέρασε για ακόμη μία φορά το κατώφλι του Hellas Pindakaas και έπαιξε ζωντανά 4 κομμάτια για τους ακροατές μας. Στο πρώτο από αυτά τον συνόδευσε και η Ελένα Μανέφσκα.
.

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

 

Ο Αλέξανδρος ήρθε στο στούντιο για να μιλήσουμε για το οδοιπορικό των νέων μουσικών του παραγωγών που θα  κυκλοφορήσουν σύντομα στο διαδίκτυο. Και για να μας πει για τη συναυλία του Route 65 – Griekenland που γίνεται την 1η Σεπτέμβρη στο Podium van de stad. Ο Αλέξανδρος θα είναι και ένας από τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο Hellas Pindakaas Festival και θα μοιραστεί τη σκηνή του Mezrab με τους ΜΙΚΡΟ στις 9 Σεπτέμβρη! Μαζί μας στο στούντιο ήταν και η Κλειώ, που θα συμμετέχει επίσης στο δημιουργικο κομμάτι του φεστιβάλ μας, αλλά θα κάνει και ένα 10λεπτο πρότζεκτ στην εκπομπή αυτή την Πέμπτη, κατά το οποίο θα σας ζητήσει να συμμετέχετε ζωντανά!

 

Και φυσικά σας δώσαμε ό,τι νεότερη πληροφορία έχουμε για το φεστιβάλ μας, το 1ο Hellas Pindakaas Festival που έρχεται στις 9 Σεπτέμβρη, στο Mezrab Culturalcenter στο Άμστερνταμ!

Κράτα θέση στη σκηνή του Mezrab δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και email στη σελίδα Festival Registration/Κράτα θέση!

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*