ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Διπλο τρομοκρατικο χτυπημα στο Μοναχο -Πληροφοριες για πολλα θυματα

Τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ μετά από πυροβολισμούς στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο. Σύμφωνα το Γαλλικό Πρακτορείο, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ακόμη 10 τραυματίστηκαν.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε στο γερμανικό κανάλι NTV ότι τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Τα γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι υπάρχει και δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς σε κοντινή πλατεία όπου βρίσκεται σταθμός του μετρό. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι αναζητά τον ή τους ενόπλους από το περιστατικό στο εμπορικό κέντρο αλλά κανείς δεν έχει συλληφθεί.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε την αρχή της επίθεσης

Εργαζόμενος που βρισκόταν μέσα στο κτίριο είπε στο πρακτορείο Reuters ότι άκουσε «πολλούς πυροβολισμούς», ενώ αστυνομικές πηγές υπάρχουν αρκετοί νεκροί.

Από βίντεο φαίνεται ότι δεκάδες άνθρωποι τρέχουν να καλυφθούν μόλις ακούν τους πυροβολισμούς. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τον ένοπλο να τρέχει προς τον υπόγειο σταθμό.  Η αστυνομία του Μονάχου με ανάρτηση στο twitter ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με το περιοδικό Focus, υπάρχουν φωτογραφίες αυτοπτών μαρτύρων στις οποίες εικονίζεται τουλάχιστον ένανς άνθρωπος που κείτεται, πιθανότατα νεκρός, στο έδαφος.

Πηγή: real.gr

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*