ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αλεξανδρος Κυρκος και Σπυρος Γκογκας παιζουν και τραγουδουν ζωντανα στο Hellas Pindakaas

11874185_10207601655025134_292083198_n

Με τον Σπύρο και τον Αλέξανδρο μετά την εκπομπή! Δυο καλοί φίλοι του Hellas Pindakaas, της μουσικής και των τεχνών, δύο παλιοί γνώριμοι της εκπομπής, δύο βετεράνοι στο είδος τους, ο Σπύρος Γκόγκας και o Αλέξανδρος Κύρκος τζαμάρουν ζωντανά στο στούντιο του Hellas Pindakaas και ενώνουν τις δυνάμεις τους… γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια καλή και δημιουργική παρέα. Τους ευχαριστώ που μοιράστηκαν μαζί μας λίγη από την τρέλα τους και τη μουσική τους και τους εύχομαι να συνεχίσουν έτσι δυναμικά και στο μέλλον… η πόρτα της εκπομπής θα είναι πάντοτε ανοιχτή για σας παίδες!!

 

Ακούστε την εκπομπή εδώ.

 

Πέντε τραγούδια ερμήνευσαν LIVE ο Σπύρος και ο Άλεξ, κομμάτια όπως ο Στόχος, Τα καράβια μου καίω, Πυροσβεστήρας, Λευκή καταιγίδα αλλά και το Europa in Crisis, ένα κομμάτι «ειδικού σκοπού και περιεχομένου» που έγραψε ο Άλεξ για να σχολιάσει τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Spiros Gogas & Alexandros Kyrkos LIVE –  ο Σπύρος Γκόγκας και o Αλέξανδρος Κύρκος τζαμάρουν ζωντανά στο στούντιο του Hellas Pindakaas για το καλοκαίρι που καλά κρατεί, για τον Αύγουστο και τις μπόρες του αλλά και για τη νέα σεζόν που πλησιάζει δυναμικά. (Αυγουστος 2015)

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά