ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Συνέντευξη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κύριο Τέρενς Κουίκ – Ακούστε ON DEMAND

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κύριος Τέρενς Κουίκ στο Hellas Pindakaas! Ακούστε ON DEMAND μία συνέντευξη που τα έχει όλα – ειδήσεις, προτάσεις, σχέδια και φιλοδοξίες, μεγάλα ζητήματα, προτεινόμενες λύσεις, εκμυστηρεύσεις, καυστικά σχόλια, αναμνήσεις και νοσταλγία.

.

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

.
Σε αυτό το Hellas Pindakaas φιλοξενούμε μία άκρως ενδιαφέρουσα και πλήρη ειδήσεων συνέντευξη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, κύριο Τέρενς-Νικόλαο Κουίκ. Μιλήσαμε για τους στόχους του υπουργείου, για την επαναλειτουργία του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, για τις ανάγκες των ομογενών και των αποδήμων, για τα ελληνόφωνα σχολεία της Ομογένειας, για την επιστολική ψήφο και τα σχέδια της κυβέρνησης για τη θέσπισή της, για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τον Ντόναλντ Τραμπ, για την ελληνική γλώσσα και την προώθηση της παντού στον κόσμο, για τις δυνατότητες της ΕΡΤ να δικτυώσει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά τα ελληνόφωνα ΜΜΕ της Διασποράς, καθώς και για την Ολλανδία, το Άμστερνταμ και τον… Άγιαξ!

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*