ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δύο Ελληνίδες παίζουν φλαμένκο LIVE – Ακούστε on demand.

Tablao Flamenco – 1 Δεκέμβρη, Άμστερνταμ – Δύο Ελληνίδες παίζουν φλαμένκο ζωντανά στο Hellas Pindakaas!

.

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

.
Σε αυτό το Hellas Pindakaas το κατώφλι του στούντιο πέρασαν η τραγουδίστρια φλαμένκο Yota Baron και η χορεύτρια φλαμένκο Αργυρώ Τσάπου. Δύο όμορφα τραγούδια ερμήνευσε ζωντανά η Yota, με την Αργυρώ να κάνει jaleo, συνοδεύοντας με παλαμάκια και εμψυχωτικά επιφωνήματα. Ακούσαμε ζωντανά ένα κομμάτι αυτοσχεδιασμού και τον Μπαλαμό, ένα τραγούδι του Διονύση Τσακνή που όλοι έχουμε αγαπήσει. Γνωρίσαμε τις δύο καλλιτέχνιδες λίγο καλύτερα και ανακαλύψαμε την ιδιαίτερη σχέση τους με το φλαμένκο. «Είναι τρόπος ζωής» μας είπαν χαρακτηριστικά. Μάθαμε για το τρίπτυχο τραγούδι – χορός – κιθάρα που πλαισιώνει κάθε παράσταση φλαμένκο και ξεναγηθήκαμε από τις δύο Ελληνίδες στην ιστορία του είδους αυτού.

Προς το τέλος μιλήσαμε και για την παράσταση Tablao Flamenco που ανεβαίνει σήμερα 1η Δεκέμβρη στο Άμστερνταμ, και 2 και 3 Δεκέμβρη στο Άρνεμ.

Επίσης, μη χάσετε στις 10 Δεκεμβρίου, την εκδήλωση με φλαμένκο κάλαντα που θα γίνει στο Cafe Duente, στην Jordaan, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη θέρμανση του Χριστοδούλειου ορφανοτροφείου στο Χαϊδάρι.

 

 

Βραδιά φλαμένκο

Χορός: Argiro Tsapou ( Greece)
Τραγούδι: Yota Baron ( Greece / NL)
Κιθάρα: Vicente Santiago ( Spain / NL)

Παρασκευη 1/12/2017 στις 20.00 στο Άμστερνταμ
Εισιτήρια 7€ για κρατήσεις μέχρι τις 30/11
10€ στην είσοδο του θεάτρου

2 και 3/12/2017 στο Άρνεμ

Πληροφορίες & κρατήσεις στο τηλεφωνικό νούμερο 0687222977 ή μέσω email: info@yotabaron.gr

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*