ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Hallo Stads FM – Το Hellas Pindakaas στη νεα του συχνοτητα – Ακουστε On Demand

 

Ποιο είναι το Stads FM και τι σημαίνει για μας η αλλαγή συχνότητας; Τι καλό σας ετοιμάζουμε για τη σεζόν που μας έρχεται; Πόσα και ποια ενδιαφέροντα event και εκδηλώσεις διοργανώνει κάθε βδομάδα το Pakhuis de Zwijger για τους αγγλόφωνους έξπατ;

 

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό εδώ το λινκ.

 

 

 

 

Με ένα κλικ στο κουμπί LISTEN NOW (hellaspindakaas.com) θα μας ακούτε στο εξής κάθε Πέμπτη από το πρώτο ραδιοφωνικό κανάλι του Salto, το Stads FM. Αν πάλι είστε λάτρεις των FM, τοπικά στο Άμστερνταμ μας ακούτε από τους 106.8 – ενώ καλωδιακά στην περιοχή του Άμστερνταμ στη συχνότητα 103.3! Σας περιμένουμε όλους στο νέο μας ραδιοφωνικό ραντεβού στις 9 το βράδυ (η ώρα δεν αλλάζει!) κάθε Πέμπτη.

 

 

 

 

Teaser συνέντευξη Ελευθερίας Αρβανιτάκη  

Στην εκπομπή ακούσαμε και ένα απόσπασμα από την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Hellas Pindakaas! Πήραμε μια γεύση από το τι είχε να μας πει η Ελευθερία για την μουσική του κόσμου αλλά και για το Άμστερνταμ και την Ολλανδία, στην οποία έχει έρθει άλλες 2 φορές για συναυλίες.
Εισιτήρια για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη θα βρείτε εδώ.

 

Το γνωστό πλέον σε όλους μας σχήμα Tsipuro & the Potes θα παίξουν ζωντανά στο φουαγιέ του Vredenburg την 10η Δεκέμβρη, λίγο πριν τη συναυλία, για να υποδεχτούν όλους τους φίλους της Ελευθερίας με ελληνική μουσική!

 

Οι Tsipuro & the Potes είναι ένα 5-μελές σχήμα που αποτελείται από Έλληνες και Ολλανδούς μουσικούς:

Πάνος Βακαλόπουλος – κιθάρα / φωνητικά
Κωνσταντίνος Βουτυράς – λαούτο
Νίκος Καλιούρης – βιολί / φωνητικά
Rik Binnendijk – κρουστά
Σοφία Ποργιαλίδου – φωνητικά

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε αρκετά σημεία της Ολλανδίας για πάνω από ένα χρόνο, οι Tsipuro & the Potes έχουν εδραιώσει την παρουσία τους στα ελληνικά καλλιτεχνικά γίγνεσθαι. Στόχος πάντα είναι η δημιουργία μιας γιορτινής ατμόσφαιρας, με χορό, γέλιο και διασκέδαση, πάντα με σεβασμό στο ελληνικό έντεχνο και παραδοσιακό τραγούδι.

Σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα του Άμστερνταμ, την ομάδα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών “2πR”, την ομάδα Λαογραφίας και Παραδοσιακών χορών Ρότερνταμ, την Ελληνική Ραδιοφωνική εκπομπή “Hellas Pindakaas”, την Τούρκικη πολιτιστική ομάδα Laik Sosyal Demokratlar Hollanda” και άλλους φορείς, το μουσικό αυτό σχήμα ήδη μετρά φίλους και λάτρεις της ελληνικής παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής σε όλη την Ολλανδία, ενώ σύντομα θα επεκτείνει τις εμφανίσεις του και σε γειτονικές της Ολλανδίας χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο Facebook.

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*