ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Λευτερης Πετρουνιας: Απολαυστικο σοου στο γκαλα της ενοργανης στο Ριο

Απολαυστικός ήταν χθες ο χρυσός Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος συμμετείχε στο γκαλά της ενόργανης γυμναστικής, το οποίο γίνεται πάντα την επομένη της λήξης των τελικών του αθλήματος, με τη συμμετοχή των νικητών αλλά και καλλιτεχνών.

Πρόκειται για ένα πραγματικό σόου, όπου οι αθλητές επαναλαμβάνουν το πρόγραμμά τους, αυτή τη φορά χωρίς άγχος, χωρίς κριτές και χωρίς βαθμολογίες. Κι αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη και τα πιο αναπάντεχα πράγματα.

Ο Πετρούνιας, αφού ζήτησε από τον 2ο Ολυμπιονίκη των κρίκων στο Ρίο, Αρτούρ Ζανέτι, να τον ανεβάσει στους κρίκους, καθώς ο Δημήτρης Ράφτης πήρε ήδη τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα (και ο Βραζιλιάνος το δέχθηκε με χαρά), στη συνέχεια εκτέλεσε τη «χρυσή» άσκησή του με χιούμορ, όπως το ποδηλατάκι στον αέρα και το σταυροπόδι ή το στρίψιμο του κεφαλιού δεξιά και αριστερά, αλλά και με εντυπωσιακές κινήσεις, όπως οι τέσσερις περιστροφές που επιχείρησε ενώ κρατούσε τους κρίκους.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Πηγή: e-radio.gr

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*