ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δικτυο Ελληνων Ψυχολογων Ολλανδιας – “Διαχειριζομαι την αλλαγη” & “Διαταραχες υπνου” (2 εκπομπες)


6 Μάρτη 2015 – Με τις ψυχολόγους Λαμπρινή Κιoσσέ, Ιωάννα Πανταζή & Νώνη Καρανικολού μετά την εκπομπή! Η καλή παρέα, η συντροφιά, η επικοινωνία, η συζήτηση και η ενεργοποίηση ως αντίδοτο στη μοναξιά και ως εργαλείο για την ομαλή προσαρμογή σε νέα δεδομένα. Συζήτηση στα πλαίσια του σεμιναρίου “Διαχειρίζομαι την αλλαγή” που διοργανώνει το Δίκτυο Ελλήνων Ψυχολόγων Ολλανδίας.

Ακούστε την εκπομπή από εδώ.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει όσους ήρθαν πρόσφατα ή ζουν καιρό στην Ολλανδία και αντιμετωπίζουν δυσκολίες προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα. Πως αντιμετωπίζεται η μοναξιά; Μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ειπωθεί στο σεμινάριο πηραμε από τις τρεις Ελληνίδες ψυχολόγους που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΩ E-MAIL ΣΤΟ deps.net@gmail.com

 

 

29 Γενάρη 2016 – Με την Κατερίνα Νικολακοπούλου & τη Λαμπρινή Κιοσσέ μετά την εκπομπή! Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την ποιότητα του ύπνου μας.

Λίγο πριν από το Σεμινάριο για τις Διαταραχές του Ύπνου οι δυο ψυχολόγοι που το διοργανώνουν μιλούν στην εκπομπή για την ποιότητα και την έλλειψη του ύπνου, τις διαταραχές που μπορεί να επιφέρει ο κακός ύπνος στην υγεία και τη λειτουργικότητά μας και δίνουν συμβουλές για το πως μπορούμε να κοιμόμαστε καλύτερα.

Η παρουσίαση έγινε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι στην Ελληνική Κοινότητα του Άμστερνταμ (De Wittenkade 111) και η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Ακούστε εδώ την εκπομπή με την Κατερίνα Νικολακοπούλου & τη Λαμπρινή Κιοσσέ για να πάρετε μια ιδέα για το τι ειπωθηκε στην παρουσίαση που έγινε στην Ελληνική Κοινότητα του Άμστερνταμ.

Δίκτυο Ελλήνων Ψυχολόγων Ολλανδίας
www.facebook.com/network.of.greek.psychologists.nl

Τηλεφωνο: 06 48250819

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά