ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ιουλιος 2015 – H Ingeborg Beugel & ο Bruno Tersago μιλουν για το δημοψηφισμα (στα ελληνικα)

 

Στις 3 Ιουλίου του 2015 η ολλανδέζα δημοσιογράφος Ingeborg Beugel επέστρεψε στο Hellas Pindakaas για να σχολιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα τεκτενόμενα.

 

Ακούστε την εκπομπή από εδώ.

 

Μιλήσαμε με την Ingeborg στα ελληνικά, για όλους και για όλα, έχοντας ως βαση τις εξελίξεις στην Ελλάδα με το δημοψήφισμα, την «σκανδαλώδη» στάση των Ολλανδών δημοσιογράφων και την αντίδραση του ολλανδικού κοινού. Θυμηθήκαμε την Μελίνα Μερκούρη, αναφερθήκαμε στο Nederlands-Griekse Mediacirkel, κάναμε κριτική στους ευρωπαίους δανειστές αλλά και στην ελληνική κυβέρνηση, στηλιτεύσαμε την απαράδεκτη στάση των «τραμπούκων της τρόικα» αλλά και όσων προσπαθούν να επηρεάσουν τον κόσμο να ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα, σχολιάσαμε την εκτίμηση της Ingeborg για το δημοψήφισμα, για τους λόγους για τους οποίους έγινε και για το πιθανό αποτέλεσμα του, ενώ μάθαμε και για μια τηλεοπτική σειρά 8 επεισοδιών με θέμα την κρίση στην Ελλάδα που έχει βάλει μπρος η Ingeborg, με σκοπό να ενημερώσει σε βάθος την ολλανδική κοινή γνώμη για το ελληνικό ζήτημα.

 

Τέλος, ακούσαμε και μια σύντομη συνομιλία στα ελληνικά που είχα με τον Βέλγο δημοσιογράφο Bruno Tersago για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη τις τελευταίες μέρες.

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά