Ο Ολλανδος πρωθυπουργος απαντα σε ερωτησεις του Hellas Pindakaas – Εχει ο Μαρκ Ρουτε Ελληνες στην οικογενεια του; 8.11.13

8 Νοέμβρη 2013 – Η εκπομπή ξεκίνησε με το αρχείο ήχου απο την συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού και τις απαντήσεις που έδωσε για την Ελλάδα σε μένα και την εκπομπή. Η συνέντευξη τύπου έγινε στα πλαίσια της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ολλανδίας στη Χάγη.

 

Αφού ακούσαμε τις απαντήσεις του Ρούτε και την αποκάλυψη που έκανε ότι ένα μέλος της οικογένειας του είναι από την Ελλάδα, τις σχολιάσαμε με καλεσμένους στο στούντιο το Γιώργο Ανδρονικίδη, τη Νάντια και το Νίκολα. Τις απαντήσεις του Mark Rutte σχολίασε τηλεφωνικά και η γνωστή ολλανδέζα δημοσιογράφος Ingebog Beugel, σε άπταιστα ελληνικά. Μαζί μας και ο φωτογράφος Σπύρος Γκόγκας… σε αποστολή.

 

Ακούστε την εκπομπή από εδώ.

 

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και φίλες του Hellas Pindakaas που με τα σχόλια και τις τοποθετήσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής συμμετείχαν και συνέβαλαν στην προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε ένα δύσκολο θέμα ραδιοφωνικά και να ακουστούν καποιες αλήθειες, χωρίς φανατισμό ή ξύλινο λόγο. Ευχαριστώ τον Γιώργο Ανδρονικίδη για την έκτακτη συμμετοχή του, ευχαριστώ διπλά την Ingeborg που μας διέθεσε λίγο από το χρόνο της για τα τόσο ουσιαστικά σχόλια της, και τέλος θερμούς χαιρετισμούς και θερμα ευχαριστώ στον φίλο Σπύρο Γκόγκα για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβηξε χθες βράδυ όσο η κουβέντα φούντωνε στο στούντιο του Hellas Pindakaas.