ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Koza Mostra – Corrida & Οι χίπηδες, η Νέα Υόρκη, το Άμστερνταμ, το Roxy & το Studio54

Koza Mostra – Corrida! Αφιέρωμα στο νέο CD της πιο επιτυχημένης ska μπάντας στο Hellas Pindakaas! Ακούστε on demand και σε πρώτη μετάδοση το νέο CD των Koza Mostra. Στο στούντιο είχαμε τη Μαριάννα, με την οποια σχολιάσαμε τα νέα τραγούδια των Koza Mostra, και μιλήσαμε για το Άμστερνταμ και την Ολλανδία, μιας και η φίλη μας ζει εδώ από τη δεκατία του ’70!
.

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

 

Ετοιμαστείτε για balkan και ska ρυθμούς, κλαρίνα και τρομπέτες! Σε αυτό το Hellas Pindakaas παίξαμε σε πρώτη μετάδοση το νέο CD των Koza Mostra. Λέγεται Corrida και εξασφαλίσαμε για όλους εσάς σε αποκλειστικότητα και τα δέκα  κομμάτια του άλμπουμ, δύο εκ των οποιων έχουν αγγλικό στίχο.

 

 

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα των Koza Mostra.
.

Με την καλεσμένη μου ενώσαμε νοερώς 3 ηπείρους, ταξιδεύοντας με τις αναμνήσεις της σε Ινδία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Άμστερνταμ και Νέα Υόρκη, σε μια εποχή όπου όλα ήταν πιο ελεύθερα και οι άνθρωποι χαίρονταν να λέγονται χίπηδες!

Ερχόμενη από την Ελλάδα της δικτατορίας, η Ολλανδία έμοιαζε στα μάτια της Μαριάννας μια σύγχρονη κοιτίδα της δημοκρατίας. Στην ουσία γνώρισε τι σημαίνει δημοκρατία στην Ολλανδία, στα 22 της χρόνια, και έφτασε να πιστεύει, τότε, ότι βρίσκεται σε ένα τέλειο κράτος. «Έχω ζήσει την πιο όμορφη πλευρά της Ολλανδίας» μας είπε χαρακτηριστικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάνει εκπτώσεις στην κριτική της για την αλλαγή που έγινε μετά το ΄85 στη χώρα.

Κλείσαμε ανεβασμένοι ψηλά στα σύννεφα του θρυλικού Studio54… και προσγειωθήκαμε στο εδώ θρυλικό κλαμπ-σταθμό για τα ολλανδικά δεδομένα Roxy.
.

Με την Μαριάννα στο Hellas Pindakaas Festival!

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*