ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οι Δυο Μαλλιαδες & η Δαφνη παιζουν ζωντανα «Τσαχπίνες και μάγκισες» (+video)

smaller

«Τσαχπίνες και μάγκισες» το μουσικό θέμα στο ζωντανό πρόγραμμα που ετοιμάσανε για εσάς η Δάφνη και οι «Dio Malliades». Η Daphne Chlimintzas είναι παλιά γνώριμη της εκπομπής. Έχει έρθει στο Hellas Pindakaas όταν η εκπομπή ήταν δύο μηνών, στις 27 Μαϊου του 2012. Τότε μαζί της ήταν ο Μιχάλης με την κιθάρα του.

 

Ακούστε την εκπομπή από εδώ.

 

Mαζί με τη Δάφνη στο στούντιο 4 του Salto αυτη τη φορά (4/4/2014) βρέθηκαν οι «Dio Malliades», ο Gerard Koopmanschap και ο Jaap Faber, οι δύο Ολλανδοί με το φουντωτό μαλλί που συνόδεψαν τη Δάφνη με το μπουζούκι και την κιθάρα τους. Παίξανε καταπληκτικά τα παιδιά και τους ευχαριστώ πολύ πολύ! Είχαμε την ευκαιρά να γνωρίσουμε τον Jaap και τον Gerard και να μιλησουμε για το ρεμπέτικο που γράφτηκε σχεδόν εκατό χρονια πριν αλλά παιζεται και ακουγεται μεχρι και σημερα, και ιδιαίτερα από πολλούς Ολλανδούς φίλους και γνωστούς. Το ρεμπέτικο εμπνέει ακόμα και σήμερα γιατί τραγουδάει καημούς που μοιάζουν τρομερά με τους σημερινούς.

 

Και video από την εκπομπή – “Όταν πίνεις στη ταβέρνα” τραγουδά η Δάφνη. Περισσότερα βίντεο από την εκπομπή στο κανάλι μας στο YouTube.

 

 

Τον τελευταιο καιρό η Δάφνη και οι «Dio Malliades» εμφανίζονται και παίζουν μαζί, όπως θα κάνουν και στις 13 Απρίλη 2014, στο Kafe Aman του CC MuziekCafe, σε μια βραδιά με τίτλο «Τσαχπίνες και μάγκισες» φυσικα, όπου θα ερμηνέψουν τραγούδια των: Σωτηρία Μπέλλου, Ρόζα Εσκενάζυ, Μαρίκα Παπαγκίκα και Ρίτα Αμπατζή.

Ένα μικρό μέρος από το πρόγραμμα αυτό μοιράζονται με τους ακροατές του Hellas Pindakaas – Ακούστε την εκπομπή από εδώ.

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά