ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η Γλυκερία στο Paradiso – Ακούστε on demand το μουσικό αφιέρωμα, στο στούντιο ο Σέρνταρ & η Σοφία

 

Αφιέρωμα στη Γλυκερία στο Hellas Pindakaas – Μαζί μας στο στούντιο είχαμε τους διοργανωτές της συναυλίας, την Σοφία από την Halo Productions και τον Serdar από το Stichting Pera. Ακούσαμε αγαπημένες επιτυχίες της μεγάλης ερμηνεύτριας που έχει καταφέρει να συγκινήσει με την αυθεντικότητα της όλη τη Μεσόγειο. Μιλήσαμε με τους δυο καλούς φίλους για τη συνεργασία τους και φυσικά για την ανεπανάληπτη Γλυκερία και για τη συναυλία της στο Paradiso στις 14 Μαϊου.
.

Η εκπομπή είναι κατά το ήμισυ στα αγγλικά! Ακούστε την on demand από αυτό το link.

.

Τρεις τυχεροί κέρδισαν τις διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Γλυκερίας στο Paradiso.

 

 

Η Γλυκερία θα μας πάρει μαζί της σε ένα ταξίδι στη μουσική μας παράδοση, μέσα από τους ήχους και τα τραγούδια διαφορετικών περιοχών της Ελλάδας, καθώς και της Μικράς Ασίας. Από τα ρεμπέτικα, τα παραδοσιακά και τα παλιά λαϊκά, έως τα νησιώτικα και τα Σμυρνέικα, η Γλυκερία έρχεται να μας αποκαλύψει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο τους ισχυρούς κοινωνικούς και πολιτιστικούς δεσμούς που συνδέουν όχι μόνο δύο χώρες, την Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά και ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή ιστορικά έως και σήμερα. Η νοσταλγία, η μετανάστευση, η αγάπη, ο πόνος της απώλειας, οι λύπες και οι χαρές ενός ολόκληρου λαού εντός και εκτός συνόρων θα αποτυπωθούν και θα εκφραστούν μέσα από τη ζεστή, αυθεντική φωνή της Γλυκερίας σε μία μοναδική συναυλία στην καρδιά του Άμστερνταμ.

Κυριακή 14 Μαη 2017
Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam

Εναρξη: 20.30

Εισιτηρια από εδώ!

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*