ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ελληνικό Πάσχα στην Ολλανδία – Ακούστε on demand

Ελληνικό Πάσχα στην Ολλανδία! Τι μπορεί να κάνει ένας Έλληνας για να γιορτάσει το ελληνικό Πάσχα στην Ολλανδία; Ποιο είναι το πρόγραμμα των Ακολουθιών του Πάσχα στον Καθεδρικό Ναό του  Αγίου Νικολάου στο Ρόττερνταμ, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην  Ουτρέχτη, στον Άγιο Νεκτάριο του Άιντχόβεν και στο νεοσύστατο ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Άμστερνταμ;
.

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

 

Το Hellas Pindakaas εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
.

Ελληνικό Πάσχα στην Ολλανδία

Αν είστε στο Ρότερνταμ, μπορείτε να πάτε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου:
Westzeekijk 333, 1015AA, Rotterdam
Τηλ.: 010-4367026
Website: orthodoxrotterdam.com & Facebook/AgiosNikolaosRotterdam
.
Τη Μεγάλη Παρασκευη, η περιφορά του επιταφίου στο Ρόττερνταμ ξεκινά στις 19΄00.  Το Μεγάλο Σάββατο, η Αναστάσιμη θεια λειτουργία στο Ρόττερνταμ θα ξεκινήσει στις 23΄00 και θα διαρκέσει ως τις 3΄00 το πρωί.

.

Αν είστε στην Ουτρέχτη, μπορείτε να πάτε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου:
Springweg 89, 3511Vl, Utrecht
Τηλ.: 030-2331489
.
Τη Μεγάλη Παρασκευη, η περιφορά του επιταφίου στην Ουτρέχτη ξεκινά στις 19΄00.  Το Μεγάλο Σάββατο, η Αναστάσιμη θεια λειτουργία θα ξεκινήσει γύρω στις 23΄00.

.

Αν είστε στο Άμστερνταμ, μπορείτε να πάτε στο νεοσύστατο Ναό της Αγίας Αικατερίνης:
Botenmakersstraat 114, 1506 TH, Zaandam
Λειτουργική γλώσσα: ελληνικά και ολλανδικά
Site: www.orthodoxamsterdam.nl
.
Τη Μεγάλη Παρασκευη, η Ακολουθία του επιτάφιου θα ξεκινήσει στις 18:00 και η περιφορά θα γίνει γύρω στις 19’00 ή και 20’00.  Το Μεγάλο Σάββατο, η Αναστάσιμη θεια λειτουργία στο Άμστερνταμ θα ξεκινήσει στις 23΄00.

.
Για το βράδυ της Aνάστασης, αν βρίσκεστε στο Άμστερνταμ, μπορείτε να παρακολουθήσετε την Aναστάσιμη Aκολουθία και στην Ρώσσικη Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στην Lijnbaansgracht 47-48. Κοντά στη Marnixplein. Στα ρώσικα φυσικά.

.

Τώρα, η Ελληνική Κοινότητα του Amsterdam θα κανει την Πασχαλινή Γιορτή της, την Κυριακή 23 Απριλίου. Όσοι θέλετε να τσουγκρίσετε αυγά και να απολαύσετε τους Thesan που θα σας διασκεδάσουν με την μουσική τους, αλλά και να γευτείτε νόστιμα μεζεδάκια και αύθονο ούζο, μπορείτε να πάτε στην γιορτη της Ελληνικής Κοινότητας του Αμστερνταμ, την Κυριακή 23 Απριλίου.

Τηλέφωνο της κοινότητας του Άμστερνταμ 020. 686 33 22

 

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*