ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Μουσικη απο ολο τον κοσμο, ερμηνευμενη από Ελληνες καλλιτεχνες & Teaser Ελευθερια Αρβανιτακη – Ακουστε on demand

Με τον Γιάννη & τον Πασχάλη μετά την εκπομπή.

 

Tο Hellas Pindakaas γέμισε μουσική. Μουσική από όλο τον κόσμο, ερμηνευμένη από Έλληνες καλλιτέχνες. Ακούσαμε γνωστές ξένες επιτυχίες διασκευασμένες στα ελληνικά, αλλά και συνεργασίες Ελλήνων καλλιτεχνών με διεθνείς τραγουδιστές,  τραγουδοποιούς και συνθέτες. Μουσική χωρίς σύνορα και τραγούδια χαμένα στη μετάφραση! Τα σχολιάσαμε όλα τα κομμάτια στο στούντιο παρέα με τον Γιάννη και τον Πασχάλη.

 

Και ως έκπληξη ακούσαμε ένα μικρό απόσπασμα-teaser από την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Hellas Pindakaas!

 

 

Ακούστε την εκπομπή on demand από αυτό το link.

 

.
Εισιτήρια για τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη θα βρείτε εδώ.

 

Το γνωστό πλέον σε όλους μας σχήμα Tsipuro & the Potes θα παίξουν ζωντανά στο φουαγιέ του Vredenburg την 10η Δεκέμβρη, λίγο πριν τη συναυλία, για να υποδεχτούν όλους τους φίλους της Ελευθερίας με ελληνική μουσική!

 

 

Οι Tsipuro & the Potes είναι ένα 5-μελές σχήμα που αποτελείται από Έλληνες και Ολλανδούς μουσικούς:

Πάνος Βακαλόπουλος – κιθάρα / φωνητικά
Κωνσταντίνος Βουτυράς – λαούτο
Νίκος Καλιούρης – βιολί / φωνητικά
Rik Binnendijk – κρουστά
Σοφία Ποργιαλίδου – φωνητικά

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε αρκετά σημεία της Ολλανδίας για πάνω από ένα χρόνο, οι Tsipuro & the Potes έχουν εδραιώσει την παρουσία τους στα ελληνικά καλλιτεχνικά γίγνεσθαι. Στόχος πάντα είναι η δημιουργία μιας γιορτινής ατμόσφαιρας, με χορό, γέλιο και διασκέδαση, πάντα με σεβασμό στο ελληνικό έντεχνο και παραδοσιακό τραγούδι.

Σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα του Άμστερνταμ, την ομάδα Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών “2πR”, την ομάδα Λαογραφίας και Παραδοσιακών χορών Ρότερνταμ, την Ελληνική Ραδιοφωνική εκπομπή “Hellas Pindakaas”, την Τούρκικη πολιτιστική ομάδα Laik Sosyal Demokratlar Hollanda” και άλλους φορείς, το μουσικό αυτό σχήμα ήδη μετρά φίλους και λάτρεις της ελληνικής παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής σε όλη την Ολλανδία, ενώ σύντομα θα επεκτείνει τις εμφανίσεις του και σε γειτονικές της Ολλανδίας χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο Facebook.

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά