ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ρομαντσο & επανασταση με Markella van de Graaf & Hasan Abu Ita (εκπομπη αρχειου Σεπ 2014)

 

Το Hellas Pindakaas επέστρεψε δριμύτερο στις 19 Σεπτέμβρη 2014, μετά απο τις καλοκαιρινές διακοπές, με δυο καλεσμένους εκπληξη, την Markella Abu Ita van de Graaf και τον Hasan Abu Ita. Η Markella γεννήθηκε στο Άμστερνταμ από Ολλανδό πατέρα και μητέρα που ειχε Ολλανδό πατέρα γεννημένο στον Πειραιά και Ελληνιδα μητέρα Χιώτισα, μεγαλωμένη στην Κωνσταντινούπολη. Ο Hasan ειναι διεθνολόγος με καταγωγή από την Παλαιστίνη και ένας από τους καλύτερους αναλυτές πάνω στο Παλαιστινιακό και τα ζητήματα της Μέσης Ανατολής. Και οι δυο μιλούν ελληνικά.

 

Ελάτε να γνωρίσετε τους δύο καλεσμένους μου, οι οποίοι είχαν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα να μας πουν και να μας διηγηθούν, στα ελληνικά. Ακούστε την εκπομπή από εδώ.

 

Ρομάντσο κι επανάσταση λοιπόν στο Hellas Pindakaas, με καλεσμένους ένα ζευγάρι κοσμοπολίτικο που έγραψε τη δική του ιστορία μαχόμενο ενάντια στη μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό και τον φόβο. Η Markella και ο Hasan γνωρίστηκαν στην Αθήνα, σπούδασαν μαζί και έζησαν 36 χρόνια παντρεμένοι, αντιμετωπίζοντας τις αντιξοότητες της ζωής με απαράμμιλο θάρρος και δύναμη ψυχής. Είναι τιμή μου που μοιράστηκαν με τους ακροατές της εκπομπής λίγες στιγμές από τη ζωή τους και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα μαθήματα σθένους και αγωνιστικότητας που έδωσαν απλόχερα σε όλους μας.

 

 

αλλη πικ

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά