ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

O DJ ENKA ΠΑΙΖΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ HELLAS PINDAKAAS – ΑΚΟΥΣΤΕ & ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ

 

Η ηλεκτρονική μουσική είχε την τιμητική της στο Hellas Pindakaas. Ο μουσικός παραγωγός & συνθέτης μουσικής ταινιών Νίκος Κανδαράκης – γνωστός και ως ENKA – επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου τη μουσική, επιλέγοντας ο ίδιος κομμάτια από δικές του παραγωγές & συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, καθώς και δικά του αγαπημένα κομμάτια. Η καταγωγή του είναι από την Κρήτη, μεγάλωσε στον Πειραιά & ήρθε με την οικογένεια του στο Ρόττερνταμ όταν ήταν 13 χρονων. Ελάτε να τον γνωρίσουμε – τον ίδιο & τη μουσική του!

 

Ακούστε την εκπομπή από εδώ.

 

Ο Νίκος Κανδαράκης μεγάλωσε στον Πειραιά αλλά ήρθε με την οικογένεια του στο Ρόττερνταμ όταν ήταν 13 χρονων. Είχε πολλά κι ενδίαφέροντα να μας πει για το πως έζησε την αλλαγή από την Ελλάδα στην Ολλανδία, για το πως προσαρμόστηκε στην ολλανδική κοινωνία και για το πως νιώθει καμια διχασμένος ανάμεσα στην ελληνική του πλευρά και την ολλανδική νοοτροπία.

Τον τελευταίο καιρό παίζει και ως DJ σε διάφορους χώρους όπως Schuim, De Nieuwe Anita, Sugar Factory – ακούστε την εκπομπή για τις ημερομηνίες των επόμενων του gigs.

Μουσική του θα βρειτε στο SoundCloud, όπου έχει έναν λογαριασμό ως ENKA κι εναν ακόμη ως nikos kandarakis.

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*