ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η ηθοποιος Θεοδωρα Βουτσα & το Los Angeles Method Acting Workshop στο Hellas Pindakaas

 

Με τη Θεοδώρα Βουτσά μετά την εκπομπή.

Μία ώρα μαζί της αρκεί για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ζωντάνια, όρεξη και χαρά για τη ζωή, εμπειρίες, χαμόγελα και συγκίνηση. (Ή μάλλον δεν αρκεί… θέλουμε κι άλλο!!)

 

Ακούστε την εκπομπή εδώ.

 

Από τα 16 της χρόνια η Θεοδώρα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για σπουδές στην υποκριτική. Επόμενοι σταθμοί της το Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη, η Αθήνα, το Λος Άντζελες και τελευταία το Άμστερνταμ. Οι σπουδές της πολύπλευρες και αξιοζήλευτες. Ότι της δίδαξε η ζωή στο εξωτερικό και οι σπουδές της, έχει την πηγαία ανάγκη αλλά και το ταλέντο να το μεταδώσει και στους γύρω της. Απίστευτη γενναιοδωρία ψυχής και εμπειρίας. Η Θεοδώρα μοιράστηκε με τους ακροατές του Hellas Pindakaas πτυχές της ζωής και της φιλοσοφίας της, «τον μπούσουλα της», απλόχερα και με πολύ γέλιο.

Έχει δουλέψει ως ηθοποιός και ως παραγωγός. Όπως έχει πει η ίδια «το Θέατρο μου έσωσε τη ζωή ή ίσως θα ήταν πιο κατάλληλο να πω ότι το Θέατρο με έμαθε να δημιουργώ τη Ζωή που θέλω να ζήσω». Μιλήσαμε λοιπόν για το θέατρο και το πόσο μας βοηθά όλους να «ανοίξουμε την ψυχή μας και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και χρειαζόμαστε από τη ζωή για να είμαστε ευτυχισμένοι», για την καλλιτεχνική της πορεία που την έφερε μέχρι το Άμστερνταμ πρόσφατα, για τη σχέση της με τον πατέρα της Κώστα Βουτσά, την καλλιτεχνική του πατρίδα τη Θεσσαλονίκη και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, για τη ζωή στο εξωτερικό, για την καλλιτεχνική παραγωγή σε Ελλάδα και Ολλανδία, καθώς και για το workshop της εδώ και το Los Angeles Method Acting (τη συγκεκριμένη μέθοδο υποκριτικής) που σπούδασε, ακολουθεί και διδάσκει σε επαγγελματίες ηθοποιούς αλλά και σε όσους από εμάς θέλουμε να «βρούμε τον τρόπο να εκφραζόμαστε, να καταλάβουμε ποια είναι η δυναμική μας και να βούμε τη δική μας αλήθεια». Τέλος, προλάβαμε να αναφερθούμε και στην ραδιοφωνική εκπομπή που διατηρούσε για 3 χρόνια.

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της για να μάθετε περίσσοτερα για τη Θεοδώρα Βουτσά.

 

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά