ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ρεμπέτικα με κιθάρες – O Δημήτρης Μυστακίδης στο Paradiso Noord 29 Ιαν

Μια μοναδική βραδιά ετοιμάζει για σας η Enjoy and Share – Ρεμπέτικα με κιθάρες, με τον Δημήτρη Μυστακίδη. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο Tolhuistuin, Paradiso Noord, στο Άμστερνταμ.  Το πρόγραμμα θα είναι πιο πολύ ακουστικό, το κοινό δηλαδή θα είναι καθισμένο σε θέσεις καθήμενων, θα υπάρχει όμως και πίστα για χορό!

Έναρξη: 19:30μμ
Είσοδος: 19,50 Ευρώ
Εισιτήρια: Paradiso Noord
Ή από την Dionysos Taverna, στην Overtoom 176, στο Άμστερνταμ (χωρίς χρέωση τέλους εξυπηρέτησης)

 

Έχετε ακούσει ποτέ ρεμπέτικα ερμηνευμένα με κιθάρα; Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση απο τον Δημήτρη Μυστακίδη, τον μάστορα στο είδος!

 

Το Hellas Pindakaas είναι χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας. Την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τα 3 δωρεάν εισιτήρια που θα δώσουμε ως εκπομπή για τα Ρεμπέτικα με κιθάρες, με τον Δημήτρη Μυστακίδη. Για να τα διεκδικήσετε, στείλτε τωρα ένα email στη διεύθυνση info@enjoyandshare.net, προσέξτε όμως να γράψετε στο κείμενο ή στο θέμα του email  για το διαγωνισμό του Hellas Pindakaas και να βάλετε όνομα και επίθετο. Στις 25 του Γενάρη θα γίνει η κλήρωση!

 

Τώρα, ειδικά για τους φοιτητές εδώ στην Ολλανδία, τρέχει και ένας παράλληλος διαγωνισμός. Μπείτε στη σελίδα Enjoyandshare.net, πατήστε εκεί που λέει Free Tickets for Students,  συμπληρώστε τα στοιχεία σας, επιλέξτε για ποια συναυλία θέλετε να διεκδικήσετε δωρεάν εισιτήρια, αυτή τη στιγμή τρέχει ο διαγωνισμός μόνο για τον Δημήτρη Μυστακίδη, οποτε επιλέξτε Δημήτρη Μυστακίδη, και πατήστε Send για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό της Enjoy and Share για φοιτητές!

 

 

Ο Δημήτρης Μυστακίδης επιλέγει κορυφαία ρεμπέτικα τραγούδια ανθολογώντας ρεπερτόριο μισού αιώνα και μας παρουσιάζει τα πολλά πρόσωπα της ελληνικής λαϊκής κιθάρας. Εκτός από μουσικός, είναι και καθηγητής λαϊκής κιθάρας.

Μετά τις εξαιρετικές δισκοκριτικές για το Εσπεράντο του από Ευρωπαίους δημοσιογράφους και την παρουσία του δίσκου επί τέσσερις συνεχόμενους μήνες στο Top 10 του ευρωπαϊκού World Music Chart (μέσα στο 2016), και μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο Λονδίνο (Rebetiko Carnival), ο Δημήτρης Μυστακίδης βάζει στις αποσκευές του τη λαϊκή κιθάρα, έχοντας σαν επόμενο σταθμό το Άμστερνταμ.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης θα ξεδιπλώσει όλη του τη δεξιοτεχνία στο όργανο και θα ερμηνεύσει κορυφαία ρεμπέτικα τραγούδια από όλο το φάσμα της ιστορίας του αστικού λαϊκού τραγουδιού στη σκηνή του Tolhuistuin, Paradiso Noord.

Με συνοδοιπόρους του τους Δημήτρη Παπά και Γιώργο Τσαλαμπούνη που τον συντροφεύουν στις κιθάρες και στο τραγούδι, ο Δημήτρης Μυστακίδης θα παρουσιάσει στο Paradiso Noord ένα ρεπερτόριο από σπουδαία ρεμπέτικα τραγούδια, τραγούδια του μεταρεμπέτικου, του αρχοντορεμπέτικου και του λαϊκού μας τραγουδιού.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης με την παράστασή του «Εσπεράντο, τα ρεμπέτικα της κιθάρας» ταξίδεψε μέσα στο 2016 σε όλη την Ελλάδα, ενώ ο δίσκος του Εσπεράντο, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015, κατατάχθηκε από Έλληνες δισκοκριτικούς στους κορυφαίους δίσκους της χρονιάς.

 

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*