ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Help Children in Greece – με τους Ruud Broersma, Βασω Μεσαριτακη & Jeroen Lasses

 

Με τον Ruud, τον Jeroen και τη Βάσω μετά την εκπομπή! Ένα ζεστό και δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης για όλα τα παιδιά, προσφυγόπουλα και ελληνόπουλα, που βρίσκονται στην Ελλάδα και αναγκάζονται να υποστούν τις συνέπειες μιας ανύπαρκτης ευρωπαϊκής πολιτικής. Καλή δύναμη ευχόμαστε σε όλη την ομάδα του Help Children In Greece και σας καλούμε όλους να στηρίξετε πρωτοβουλίες σαν και τούτη. Μπορείτε να το κάνετε μέσα από τη σελίδα της ομάδας Help Children In Greece. Δέχονται και ρουχισμό αλλά και donations, οικονομικές δωρεές. 

 

Ακούστε την εκπομπή από εδώ.

 

Η αλληλεγγύη δεν πρέπει να έχει σύνορα. Γνωρίσαμε τρία από τα μέλη της οργάνωσης Help Children in Greece, η αποστολή της οποίας είναι η παροχή βοήθειας σε παιδιά και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα.

Ο Ruud Broersma, ένας Ολλανδός που συνειδητοποίησε την ανάγκη των παιδιών στην Ελλάδα και ίδρυσε την ομάδα, μαζί με τους Βάσω Μεσσαριτάκη και Jeroen Lasses βρέθηκαν στο studio του Hellas Pindakaas και μας ενημέρωσαν για την συγκινητική τους πρωτοβουλία.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με τη συλλογή ρούχων, και προχώρησε και σε άλλα είδη, όλα με σκοπό να αποσταλούν στις οικογένειες των παιδιών που έχουνε ανάγκη στην Ελλάδα.

Η ομάδα Help Children in Greece ξεκαθάρισε ότι δεν κοιτάει φυλές, καθώς η βοήθειά που παρέχει περιλαμβάνει όλα τα παιδιά στην Ελλάδα, ακόμα και τα προσφυγόπουλα στις περιοχές που βρίσκονται τους τελευταίους μήνες με τις οικογένειές τους, γι’ αυτό και συνεργάζονται με το HulpKaravaan naar Griekenland.

Δεν έλλειψε και ο σχολιασμός της επικαιρότητας, με την ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε εδώ και αρκετό καιρό να συζητείται εκτενώς. Τα μέλη της οργάνωσης δεν βρίσκουν επαρκή τα μέτρα που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις, και καλούν σε συλλογικές δράσεις.

Επίσης, ακούστε για να μάθετε πώς μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση για τα 10 δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στις 3 Απριλίου.

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑΝεα Μερα – Νεα Συχνοτητα

Hellas Pindakaas – Kάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ από το Stads FM – Πατήστε στο LISTEN NOW εδώ στο σάιτ μας (πάνω δεξιά) & ακούστε ζωντανά

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*